NEVOLJE U RAJU / Sukob između zvijezda Francuske reprezentacije? Igrača Atletico Madrida naljutio izbor novog kapetana

Image

Francuze na startu kvalifikacija za Europsko prvenstvo čeka domaći ogled s Nizozemskom u petak, dok će tri dana kasnije gostovati kod Irske.

23.3.2023.
19:58
VOYO logo

Francuska započinje ciklus kvalifikacija za Europsko prvenstvo iduće godine. Izbornik Dider Deschamps imenovao je novog kapetana. Nakon što se vratar Hugo Lloris umirovio, vrpcu je preuzeo 24-godišnji Kylian Mbappe. Francuski mediji pisali su da je to razočaralo Antoinea Griezmanna, koji je čak razmišljao i o povlačenju iz reprezentacije, ali L'Equipe kaže da je Mbappe izgladio situaciju s nezadovoljnim suigračem. To se može naslutiti i iz Mbappeovih riječi na konferenciji za medije.

"Zadatak kapetana je ujediniti i povesti momčad. Preuzet ću te odgovornosti kao veza između dviju generacija. Da, Antoine Griezmann bio je razočaran izborom kapetana, ali to je normalno i ja mu nisam nadređen. Ni njemu ni nikome drugome, želim svakom igraču pružiti priliku da se izrazi. Obojica imamo isti cilj, a to je Francuska na svjetskoj razini. Moja igra neće se promijeniti, samo ponašanje", rekao je Mbappe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo