ŠUKER PLANUO NA NOVINARA NAKON PITANJA O STADIONU: / 'Što to Poljud ima? Lupate, malo ste nepripremljeni...'

Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Glavni čovjek HNS-a izgubio je živce u razgovoru s novinarom

18.11.2018.
20:12
Screenshot
VOYO logo

Predsjednik HNS-a Davor Šuker je nakon utakmice ušao u sasvim nepotreban sukob s novinarom nakon što je upitan ima li smisla graditi nacionalni stadion, a Englezi razmatraju prodavanje Wembleya, piše Sportklub.

"Znate li da Engleski nogometni savez ozbiljno razmišlja o prodaji Wembleyja jer smatraju da su im veći problem manji tereni na kojima bi igrači trebali napraviti prve korake. Mislite li da je to alternativa za uložiti novac?", upitao je Šukera reporter Nove TV, a ovaj mu je odgovorio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam, sad ste mi postavili tako kompleksno pitanje da ne znam odakle da vam počnem, tri pitanja ste mi postavili odjednom. Ono što vam ja mogu reći, sigurno neće biti prodaje Wembleyja, ipak sam ja danas bio na ručku s vrhuškom engleskog saveza. Kod njih nogomet nije samo 90 minuta, kod njih je to veliki biznis i vidjeli ste to danas pri prilasku stadionu. Vidjeli ste da nije bila nijedna bengalka danas, a mi smo ubijeni jadni, vi i vaša televizija ste zadnjih godina dali mnogo prostora za nogomet, niste pratili."

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Croatian President Kolinda Grabar-Kitarovic (L) and former Croatia's player Davor Suker attend the Russia 2018 World Cup final football match between France and Croatia at the Luzhniki Stadium in Moscow on July 15, 2018. / AFP PHOTO / Kirill KUDRYAVTSEV / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - NO MOBILE PUSH ALERTS/DOWNLOADS

Razljutilo ga pitanje o stadionu

Nakon toga ga je novinar Nove TV upitao zašto televiziju proziva kao problem za nacionalni stadion, a Šuker je onda izgubio živce i odlučio ukoriti novinara za postavljanje neugodnih pitanja koja mu se očito nisu svidjela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Koliko puta ste postavili pitanja tamo gdje biste trebali postavit pitanja? Što ja trebam uzeti kameru i ići dolje razgovarati? Nisi mi dobro postavio pitanje", rekao je Šuker nakon čega mu je novinar ponovno postavio isto pitanje kao i ranije.

"Na kojem levelu je hrvatski, a na kojem engleski nogomet, ajde obradi mi to malo. Koliko imamo stadiona da se ne sramimo kad dođu Englezi na naš stadion", nakon čega mu je novinar sugerirao kako je Poljud jedan od tih stadiona, a Šuker ga je upitao što to Poljud ima i zatražio ga da mu analizira situaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izanalizirajte pa ćemo sjesti sat vremena i pričati, nećemo ovako, lupate, malo ste nepripremljeni", rekao je Šuker za kraj i zaključio razgovor. Cijeli razgovor možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo