SUIGRAČI PAYETU OKRENULI LEĐA! Zbog sramotnog poteza kapetan se hvata za glavu: / 'Ne razgovaram s njim'

Image
Foto: AFP, BEN STANSALL

Kapetan West Hama Mark Noble (29) otkrio je kako nije razgovarao s odmetnutom zvijezdom čekićara skoro tri tjedna, piše britanski tabloid The Sun.

16.1.2017.
9:43
AFP, BEN STANSALL
VOYO logo

Britanci pišu kako je Payet doživio hladni tuš od svojih suigrača nakon što se odmetnuo, Slavenu Biliću kazao kako više ne želi igrati za West Ham i kako želi da se prihvati ponuda Marseillea, kluba prema kojem također nije ispao korektan 2015. godine kad mu je iza leđa dogovorio transfer u West Ham.

SLAVENU BILIĆU NA PITANJA O PAYETU PADA MRAK NA OČI: ‘O je*ote, nemojmo o njemu’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Situacija oko Payeta je nesigurna

Uz to, Francuz je posebno naljutio svoje suigrače sramotnim potezom laganja Biliću da, prvo ima problema s leđima, a nakon toga i da je bolestan. Klupski liječnik, koji je od strane kluba bio poslan u njegov dom u Londonu, nije Payeta našao u kući i laž je isplivala na površinu.

Na kraju svega, Payet se i zaprijetio Biliću da će odglumiti ozljedu ako ga ovaj prisili da zaigra za West Ham. Prošlog tjedna Bilić je kaznio svog dojučerašnjeg miljenika izbacivanjem s treninga i iz momčadi, a klub ga je počastio udarom po džepu iz kojega su mu izvadili 250 000 funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
FRANCUZ ZAPRIJETIO HRVATU: /

Najbolji igrač West Hama šokirao Bilića sramotnim potezom

Image
FRANCUZ ZAPRIJETIO HRVATU: /

Najbolji igrač West Hama šokirao Bilića sramotnim potezom

I dok je u klubu situacija oko Payeta nesigurna, West Ham je u subotu na svom Olimpijskom stadionu u Londonu odigrao sjajnu utakmicu 21. kola Premier lige protiv Crystal Palacea 3-0. Potez utakmice u vlasništvu je Andyja Carrolla koji je fantastično škaricama stavio točku na i jedne lijepe noći za sve navijače čekićara.

'Stvarno mi je teško shvatiti da netko odbija igrati za svoju momčad'

Lijepi trenuci barem su na trenutak sletjeli na Olimpijski stadion. Bilić odbija odgovarati na pitanja novinarima o Payetu, kazavši kako bi radije pričao o Nobleu, Carrollu i ostalim igračima u klubu, ali zato kapetan West Hama želi razgovarati o svom suigraču. Ili bolje, čovjeku koji mu je do nedavno bio suigrač, ali ga sad takvim ne smatra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U ovom sam klubu gotovo čitav život i stvarno mi je teško shvatiti da netko odbija igrati za svoju momčad. S njim inače imam dobar odnos, ali stvarno ne znam njegove razloge te odluke. Nisam s njim razgovarao posljednjih dva ili tri tjedna. Dimi je bio obljubljena persona među navijačima, ali sad više nije. Sve se brzo okrenulo", kazao je Noble i stao u obranu svog trenera i njegove odluke da ga se izbaci iz prve momčadi, s treninga, da ga se kazni velikom novčanom kaznom i da se ne priča o njemu.

"Dimi je jasno rekao menadžeru da ne želi igrati više za nas, tako da je šef u pravu s tim što je napravio. Znam da, ako netko ne želi igrati za momčad, onda je bolje da nije niti s njom nego da ga se na silu tjera da bude dio nje", završio je Noble.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo