Mandžin suigrač uoči meča sezone napravio incident!

Kreator igre Wolfsburga, Brazilac Diego pokupio se iz hotela nakon što mu je trener Felix Magath objavio da nije u početnom sastavu za susret protiv Hoffenheima.

16.5.2011.
9:51
VOYO logo

Brazilski nogometaš, naime, nije došao na odlučujuću utakmicu Wolfsburga ove sezone. Kada je Felix Magath nekoliko sati prije početka utakmice objavio početni sastav bez njega, Diego je jednostavno ustao i nestao.

Nekadašnji vezni igrač Werdera i Juventusa pokupio se bez pozdrava iz hotela u kojem je momčad odsjela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Takvo što nikad nisam vidio. Kad je čuo da nije u početnom sastavu, jednostavno je napustio sastanak. Svi su igrači to vidjeli i mogli su se uvjeriti koliko mu je stalo do uspjeha momčadi. Već sam prije govorio da ovdje nisu svi momčadski igrači, a ovo je bio dobar primjer", izjavio je Felix Magath.

http://video.rutube.ru/53fbf76c199b48d9cbaf233a180c0b2f

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neće proći bez kazne, ona će biti drastična. No ne želimo sada kvariti dobro raspoloženje, pričekat ćemo još malo s tim", dodao je trener Wolfsburga kojeg je podržao i kapetan Marcel Schäfer.

"Za ovo nema isprike. Diego je naštetio momčadi", rekao je vođa svlačionice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemački Bild tvrdi da je Diego, nakon ovog incidenta, odigrao svoje za Wolfsburg jer je teško vjerovati da će doći do pomirbe između kluba i igrača. Odnosi su jednostavno potpuno narušeni.

Vezani članci:

arti-201104250210006 arti-201104240172006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo