Javio se i sudac: 'Namjestili su klubovi, a ja sam pošten'

4.10.2012.
19:10
VOYO logo

Robert Prosinečki pokrenuo je temu koja zabavlja cijelu našu regiju. Bivši hrvatski reprezentativac, te igrač i trener Crvene zvezde je istaknuo da su 'crveno-bijeli' pustili Dinamu utakmicu prvenstva Jugoslavije na proljeće 1991. godine.

Zvezda je na Maksimiru tad vodila s 2:0, da bi Dinamo do kraja utakmice preokrenuo rezultat i slavio s 3:2. Na tu temu javio se za riječ i bivši trener Beograđana Ljupko Petrović koji je u spletku uključio i bivšeg hrvatskog predsjednika dr. Franju Tuđmana, a nakon 21 godine 'uskrsnuo' je i sudac Branko Bujić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sudio sam objektivno, kao i uvijek prije toga. Preokreti koji su se događali u toj utakmici zaista su bili šokantni, ali tada nisam mogao povjerovati da su se dvije velike momčadi, koje predstavljaju dva naroda koji su već bili u ratu, odnosno njihovi čelnici, dogovorili. Ali izgleda da je toga bilo, da je Robert Prosinečki, ipak, u pravu kad je to iznio", rekao je sudac iz Crne Gore i istaknuo u razgovoru za Novosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zvezda je u Zagreb došla i bez dva najbolja igrača - Dejana Savićevića i Siniše Mihajlovića. I to nešto govori. Ali, ja nemam ni dokaze, pa dakle i ne tvrdim da je Zvezda prepustila bodove domaćinu. Jedno je sigurno: u namještanju rezultata, ako ga je bilo, ja nisam učestvovao. Sudio sam kako sam najbolje znao, možda i napravio koju pogrešku, ali bez zle namjere. Pokušaj Ljupka Petrovića da se pere preko mene je gnusna uvreda. Srećom, svi koji me znaju neće nikada povjerovati da mi je nešto naredio Franjo Tuđman. Niti bilo ko drugi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo