Nova megazvijezda otkrila pravu istinu o Ronaldu i Messiju!

Luis Suarez u razgovoru za nizozemske medije progovorio je o najvecim nogometnim zvijezdama danasnjice Lionelu Messiju i Cristianu Ronaldu izmedu kojih ne stvara razliku u kvaliteti.

21.5.2014.
7:45
VOYO logo

"Messi i Ronaldo su potpuno razliciti igraci i ne mogu reci koji je bolji. Messi ima fantasticnu tehniku, postize puno pogodaka i zbog svoje visine sjajan je u driblingu. Ronaldo s druge strane izgleda poput stroja i s njim sve izgleda savrseno. On kombinira snagu i inteligenciju, a svaki udarac mu je gotovo savrsen. Razliciti su, ali na istoj razini".

Osim Ronalda i Messija, izuzetno cijeni i Andresa Iniestu, ali i Arjena Robbena kojeg vidi kao kljucnog igraca nizozemske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/i1OHxIv_Bac

"Jako cijenim Andresa Iniestu. On je igrac koji uvijek razmislja brze od ostalih na terenu i koristi nevjerojatna dodavanja, radi na terenu one stvari koje ne ocekujete. Nije to samo njegov nacin igranja, vec je on takva osoba, uvijek je smiren. Arjen Robben je igrac koji stvara razliku i ukoliko on ne igra dobro, ne igra niti Nizozemska i zato smatra da ce biti kljucan igrac ove reprezentacije", dodao je Suarez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo