Zapanjujuće: Objavili koliko stvarno vrijedi najbolji nogometaš svijeta!

Još donedavno, odlazak Lionela Messija iz Barcelone smatrao se nezamislivim.

6.1.2014.
12:04
VOYO logo

Neki od najbogatijih europskih nogometnih klubova naručili su studiju Messijeve vrijednosti, a priču su otkrili marketinški stručnjaci iz tvrtke Euromericas Marketing.

Po riječima Gerarda Moline, jednog od stručnjaka iz spomenute tvrtke, tri neimenovana europska kluba naručili su detaljnu studiju stvarne Messijeve vrijednosti na tržištu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne možemo otkriti imena ta tri kluba, ali oni su nas angažirali da ispitamo mogućnost realizacije Messijevog transfera. Mi smo napravili detaljnu analizu vrijednosti 'branda Messi' i došli smo do brojke od 400 milijuna eura. U kategoriji njegove medijske iskoristivosti, Messi je otprilike četiri puta vrijedniji od Cristiana Ronalda, koji je, po rezultatima nekih studija, procijenjen na 150 milijuna eura po tom kriteriju.

//www.youtube.com/embed/nvbbzVCyoik

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messijeva odštetna klauzula u Barceloni je 250 milijuna eura, ali prema našim podacima, ta je brojka puno manja od njegove stvarne vrijednosti. U svijetu sporta danas nema sportaša koji vrijedi više od Lionela Messija", izjavio je Molina za španjolski radio Cadena Ser.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo