problem na srcu / Strinić optimist: 'Nema razloga za brigu, igrat ću ja još'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

'Odjedanput se oko cijele priče digla velika buka, ali uvjeren sam da ću još igrati nogomet na najvišoj razini te da još nije došlo vrijeme za mirovinu'

18.8.2018.
21:54
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Ivan Strinić bio je na redovnom liječničkom pregledu u svom novom klubu. Milan je na službenoj stranici objavio kako mu je pronađen početak hipertrofije srčanog mišića te da neće igrati dok ne obavi dodatne pretrage.

"Tijekom pregleda koji naši igrači moraju proći svakih šest mjeseci, otkriveno je kako Ivan Strinić ima hipertrofiju srca i mora obaviti dodatne pretrage. Iz tog razloga neće trenirati niti se naprezati dok pretrage ne budu obavljene", objavio je Milan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vijest o privremenom prekidu karijere lodjeknula je u javnosti, ali nije sve tako dramatično. Strinić je dobro raspoložen, vjeruje kako će uskoro opet na teren.

"Nema razloga za brigu, ništa se posebno ne događa. Odmarat ću desetak dana, ponoviti pretrage, ali liječnici vjeruju da bih, najkasnije kroz mjesec dana, trebao biti spreman igrati", javio se Ivan Strinić i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE JOŠ:

>> Šokantna vijest iz Italije: Strinić privremeno prekida karijeru zbog problema sa srcem

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zbog svega što se događa u svijetu nogometa, liječnici su jednostavno jako oprezni i zato su možda preporučili veće mjere opreza od onoga što je stvarno potrebno. Na svu sreću, odmor će mi dobro doći i da zaliječim ozljedu tetive", rekao je za 24 sata.

Strinić neće imati nikakvu posebnu terapiju, samo će odmarati i odraditi pokoji lakši trening da mišići ostanu u tonusu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odjedanput se oko cijele priče digla velika buka, ali uvjeren sam da ću još igrati nogomet na najvišoj razini te da još nije došlo vrijeme za mirovinu", završio je Strinić.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo