STRAVIČNA TRAGEDIJA: / Ubijen reprezentativac Hondurasa

Image

Bivši nogometaš Glasgow Rangersa i reprezentativac Hondurasa Arnold Peralta (26) ubijen je u svom rodnom gradu La Ceibi. Peralta je pronađen mrtav na parkiralištu šoping centra.

11.12.2015.
10:00
VOYO logo

"Žalimo zbog nasilne smrti izvrsnog sportaša Arnolda Peralte, člana reprezentacije Hondurasa", objavilo je honduraško Ministarstvo unutarnjih poslova.

Ne zna se motiv

Motiv ubojstva za sada nije poznat, ali je odbačena mogućnost da se radilo o pljački jer je nogometaš imao sve svoje stvari kod sebe. Također, nitko još nije uhićen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Doboko žalimo zbog njegove smrti. Ovo je tužan dan za naš nogomet", objavio je tamošnji nogometni savez Hondurasa. I Peraltin klub oprostio se od njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žalimo zbog njegove srtmi i kontinuiranih nasilnih ubojstava u našoj zemlji", poručili su iz Olimpije.

Natradao kao Escobar

Peralta je imao 24 nastupa za reprezentaciju, a zaigrao je prošle godine na Svjetskom prvenstvu u Brazilu. Godinu i pol dana igrao je za Rangerse, a u siječnju ove godine vratio se u Honduras gdje je bio član Olimpije. Honduras, inače, ima najvišu stopu ubojstava po glavi stanovnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije ovo prvi slučaj ubojstva nogometaša. Prije 21 godinu hicem iz pištolja ubijen je i kolumbijski reprezentativac AndresEscobar nakon što je zabio autogol protiv SAD na Svjetskom prvenstvu zbog kojeg je njegova reprezentacija ispala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo