STRAVIČAN LOM NOGE VLAŠIĆEVOG SUIGRAČA: / Sve je tako ružno podsjetilo na Eduarda da Silvu

Image
Foto: Screenshot

Strašna ozljeda igrača Evertona

20.1.2018.
19:28
Screenshot
VOYO logo

Nogometaši Manchester Uniteda smanjili su svoj zaostatak za gradskim suparnikom Manchester Cityjem na devet bodova na vrhu ljestvice engleskog prvenstva nakon minimalne 1-0 (0-0) pobjede na gostovanju kod Burnleya u susretu 24. kola. Pogodak vrijedan tri boda postigao je Martial (54). Drugi United sada ima 53 boda, a City, koji je u 18.30 započeo svoj dvoboj protiv Newcastle Uniteda, je na 62.

Nikola Vlašić odigrao je prvo poluvrijeme za Everton koji je na svom terenu odigrao 1-1 protiv Wet Bromwich Albiona. Goste je u vodstvo doveo Rodriguez (7), a poravnao je Niasse (70). Utakmicu je obilježio stravičan lom noge Jamesa McCarthya koji je pokušao zaustaviti suparničkog igrača Rondona i u kontaktu s njim zadobio frakturu na dva mjesta. Rondon je odmah shvatio ozbiljnost ozljede, prvi zvao na prekid igre, a potom pao u plač...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranije u subotu je branitelj naslova Chelsea kao gost nadigrao Brighton and Hove Albion s visokih 4-0 (2-0). Dvostruki strijelac bio je Eden Hazard (3, 77), a po jedan pogodak postigli su Willian (6) i Moses (89). Treći Chelsea je došao do 50 bodova, dok je Brighton 16. sa 23 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo