Hajduk oštećen? / Strahonja o sutkinji s utakmice Hajduk - Dragovoljac: 'Nije spremna za ovakve utakmice...'

Image

Mario Strahonja, sudački stručnjak, komentirao je odluke sudaca u prošlom kolu u HRT-ovoj emisiji Stadion.

2.5.2022.
22:00
VOYO logo

Prošlog se vikenda odigralo 33. Prve HNL. a vidjeli smo nove preokrete u jednom od najuzbudljivijih utrka za naslov prvaka Hrvatske u posljednje vrijeme.

Dinamo je odigrao neriješeno protiv Lokomotive, dok su nogometaši Osijeka odigrali 2-2 protiv Istre. Težak je to udarac za momčad s Gradskog vrta, već su u 12. minuti imali vodstvo od dva pogotka i sve je upućivalo u smjeru uvjerljive pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, Istre se oporavila s dva pogotka i time učinila uslugu Hajduku, koji je sada drugoplasirana momčad HNL-a s 66 bodova i četiri manje od Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strahonja smatra da je Hajduk oštećen za penal

Hajduk je s pogotkom Marka Livaje došao do veoma važne pobjede koja je i, na koncu, donijela splitskom klubu drugo mjesto u poretku nakon Osijekovog kiksa.

Bijeli su slavili s 2-1 protiv Hrvatskog dragovoljca, a sudački stručnjak Mario Strahonja smatra da je Hajduk oštećen za jedanaesterac. Radi se o startu stopera Dragovoljca Ivana Smolčića, koji je, po Strahonji, prekršajem srušio Nikolu Kalinića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 "Na Kaliniću je bio prekršaj i trebao je biti dosuđen kazneni udarac. Ovo je po meni jasna i očigledna pogreška. VAR je trebao omogućiti pregled snimke," komentirao je Strahonja.

"Činjenica je da ona nije spremna za ovakve utakmice. U nekim je trenucima bila krivo pozicionirana, bilo je vidljivo i da fizička sprema nije na razini. Činjenica je da ona još ima prostora za napredak."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo