ŠTO SE ZAPRAVO DOGAĐA S MANDŽOM? / Direktor Milana otkrio zašto Hrvat igra loše i kakve planove imaju za njega u buduće

Image
Foto: Profimedia

Bilo mu je to prvi put da igra od prve minute i da mu je trener Stefano Pioli ukazao toliko povjerenje

27.4.2021.
16:42
Profimedia
VOYO logo

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac, Mario Mandžukić, u nedjelju je po prvi put započeo utakmicu za svoj Milan i to u velikom derbiju 33. kola talijanske Serie A protiv Lazija.

Bilo mu je to prvi put da igra od prve minute i da mu je trener Stefano Pioli ukazao toliko povjerenje, ali nažalost po Hrvata, Milan je doživio debakl i izgubio je s 3:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da stvar bude još gora po Mandžukića, on i Rebić bili su dvojica najgore ocjenjenih igrača Milana prema SofaScoreu i uistinu su odigrali lošu utakmicu. Trener Pioli branio je Mandžukića nakon utakmice.

“Marijeva prisutnost se osjetila na terenu, pogotovo u šesnaestercu, radio je naporno za svoju momčad. Mislim da je odigrao dobru utakmicu. Morali smo napuniti kazneni prostor s više igrača i uspjeli smo nekoliko puta stići u dobre prilike, ali nismo dobro završavali akcije. Stvarali smo prilike, pogotovo u prvom dijelu“, rekao je nakon utakmice Pioli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

ESCLUSIVA MILAN Foto LaPresse - Spada 13 Febbraio 2021 - La Spezia (Italia) Sport Calcio A.C. Milan- Stagione 2020-2021 - Serie A Spezia vs Milan Nella foto: Mario Mandzukic

EXCLUSIVE MILAN Photo LaPresse - Spada 13 February , 2021 La Spezia ( Italy ) Sport Soccer A.C. Milan- Stagione 2020-2021 - Serie A Spezia vs Milan In the pic: Mario Mandzukic,Image: 590833873, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except China, France, and Italy ***, Model Release: no

Zašto je igrao loše

Međutim, s njim se nije složio legendarni napadač Christian Vieri. Vieri je na svom kanalu na društvenim mrežama izjavio: "Kad nema Ibre, uz dužno poštovanje, ne bi trebao igrati Mandžukić, već Leao".

Na koncu nastup Hrvata komentirao je i sportski direktor Frederic Massara, koji je ponudio realno objašnjenje zašto Mandžukić nije bio na razini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mučile su ga ozljede, dugo nije igrao na ovoj razini. Izgleda sve bolje i vraća se, očekujemo da će igrati do kraja prvenstva u svakoj utakmici. Vjerujte mi, on nam je ključan igrač u borbi za Ligu prvaka. On ima srce šampiona, to se ne smije podcijeniti", zaključio je.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo