ŠTO OSTAJE OD SARRIJEVOG AUTORITETA NAKON DEBAKLA S KEPOM: / Chelsea otkrio hoće li kazniti vratara nakon što je odbio izaći

Image
Foto: AFP

Vratar Chelseaja Kepa Arrizabalaga izazvao je skandal nakon što je odbio izaći u finalu Liga kupa

25.2.2019.
16:33
AFP
VOYO logo

Trener Chelseaja Maurizio Sarri nije skrivao svoj bijes nakon što je njegov vratar Kepa Arrizabalaga odbio izaći u posljednjim minutama produžetaka tijekom finala Liga kupa protiv Manchester Cityja.

Sarri je planirao ubaciti rezervnog vratara Willyja Caballera prije izvođenja jedanaesteraca, ali mladi Španjolac je odbio izaći, te je promjena otkazana. Arrizabalaga je u raspucavanju uspio obraniti udarac Leroyja Sanea, ali nije uspio spasiti Chelsea od poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon susreta, Sarri i Arrizabalaga su oboje tvrdili da je riječ o nesporazubu, ali mediji i javnost su to primili s dozom skepse, pogotovo s obzirom na Sarrijevu reakciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Britanski Evening Standard javlja kako klub neće kazniti Arrizabalagu zbog neposluha, a nakon toga ostaje pitanje kako će Sarri održati disciplinu u svlačionici, budući da je stvoren presedan da igrači mogu bez posljedica proći nakon ovakvog neposluha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo