ŠTO JE ZAJEDNIČKO MODRIĆU, RAKITIĆU, MESSIJU I RAMOSU? / Dospjeli su na neslavan popis, a teško ćete pogoditi zašto

Image
Foto: Profimedia

Ugledni portal za praćenje statistike i vrednovanja igrača, Transfermarkt, sastavio je, pomalo neslavan, popis

30.5.2020.
19:06
Profimedia
VOYO logo

Znate li što je zajedničko nogometnim velikanima Luki Modriću, Ivanu Rakitiću, Lionelu Messiju i Sergiju Ramosu? Osim što svi igraju u La Ligi i jedni su od najboljih u svom poslu na svijetu, ovim igračima za godinu dana istječe ugovor, odnosno, ako im klubovi ne produže vjernost, a Messiju i Ramosu vjerojatno hoće, oni će od sljedeće zime moći slobodno pregovarati s ostalim klubovima i na kraju sezone otići bez odštete.

Ovim igračima ugovori istječu 30. lipnja 2021. godine, a ugledni portal za praćenje statistike i vrednovanja igrača, Transfermarkt, sastavio je, pomalo neslavan, popis od 11 najzvučnijih imena koji će uskoro ući u posljednju godinu ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Lionel Messi (forward; Barcelona), Sergio Ramos (defender; Real Madrid) Real Madrid v FC Barcelona, La Liga, Madrid, Spain - 02 Mar 2019, Image: 416933987, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Tu su i Suarez i James

Ekipa je posložena u formaciji 4-3-3, a sačinjavaju je sve odreda vrhunski nogometaši. Na vratima je češki reprezentativac Tomaš Vaclik iz Seville, a iz iste momčadi je i lijevi bek Sergio Escudero. Nadalje, stopere čine Sergio Ramos iz Reala te Eliaquim Mangala iz Valencije, dok je na desnom beku Aissa Mandi iz Betisa.

U vezi su Luka Modrić, Ivan Rakitić i još jedna velika svjetska zvijezda, James Rodriguez iz Reala. Na krilima su Lionel Messi i sjajni Ferran Torres iz Valencije, dok je u špici Luis Suarez iz Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako će jednom dijelu ovih igrača, poput Messija, Ramosa, Torresa i Suareza, vjerojatno biti ponuđen novi ugovor, ostali bi doista mogli napustiti svoje klubove bez odštete.

Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo