A TEK DA VIDITE CIJENU / Što je to, pobogu, stavio na sebe? Messi se slikao s Beckhamovim sinom, a ljudi ne prestaju komentirati njegovu bizarnu trenirku

Image

Korisnici društvenih mreža uglavnom samo komentiraju njegovu odjeću i ne mogu se načuditi njegovu stilu

3.3.2022.
12:28
VOYO logo

Sin legendarnog Davida Beckhama, Romeo Beckham, objavio je na svom Instagramu fotografiju s najboljim nogometašem svijeta, a možda i svih vremena, Lionelom Messijem.

Messi se sve češće spominje u kontekstu prelaska u Inter Miami, klub u vlasništvu Davida Beckhama, ali sve i da su htjeli zagolicati maštu navijačima i javnosti mogućim dolaskom Lea u MLS, vjerojatno nisu uspjeli jer se kompletan fokus usmjerio se prema Messijevoj, pomalo bizarnoj, trenirci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, slika je postala viralna zbog neobičnog Messijeva "outfita", Argentinac nosi glomaznu crveno-crnu trenirku sa golemom slikom leoparda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Korisnici društvenih mreža uglavnom samo komentiraju njegovu odjeću i ne mogu se načuditi njegovu stilu, a valja spomenuti kako je ovdje riječ o Dolce&Gabbana trenirci vrijednoj gotovo 1300 dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, mladi Beckham trenutno je u Parizu na Tjednu mode, a iskoristio je priliku da se malo podruži s Messijem, Kylianom Mbappeom i Neymarom, ali samo je ova slika s Leom postala viralna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo