ŠTO DALIĆ ČEKA? Jedna od najvećih svjetskih legendi nahvalila Hrvata koji još uvijek čeka izbornikov poziv: / 'Ima moje ogromno poštovanje'

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

S obzirom na to kako igra možda ne bi bilo loše da osigura njegove usluge

18.10.2019.
9:30
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski nogometaš NikolaKatić stavio je potpis na novi četverogodišnji ugovor s Rangersima. Ovaj 23.godišnji branič svojim je igrama impresionirao legendarnog StevenaGerrarda, inače trenera škotskog velikana.

"Oduševljen sam. Mislim da to zaslužuje. On je igrač koji se trudi svakodnevno i pokušava poboljšati. Sve radi savršeno na treninzima i u pripremi i to se vidi na njegovim igrama. Definitivno je netko tko će podmetnuti leđa za ovaj klub i zaslužio je produženje ugovora", poručio je Gerrard.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poruka Niki je da mu je ovo novi početak, treba se resetirati i pokušati igrati konzistentno na takvom nivou jer je postao ljubimac navijača. Ima ogromno poštovanje moga stručnog stožera i mene. On je igrač za kojeg smo učinili sve da se razvije i oblikuje, nastavit ćemo to činiti", dodala je legenda Liverpoola.

Dobar potez

"Osjećam da sam napravio dobar potez i da će mi to pomoći da postanem bolji igrač, osoba i pomoći mi da napravim nešto posebno. Ovo je stvarno dobar klub za mlade igrače, s ovim trenerom, navijačima i puno dobrih ljudi s iskustvom iz Premier lige i ostalih liga što će mi sigurno pomoći da postanem bolji", poručio je Katić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši igrač Slaven Belupa još uvijek nije dobio poziv Zlatka Dalića. Izbornik bi to trebao napraviti što prije jer Katić može zaigrati i za BiH:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"BiH je moja zemlja kao i Hrvatska, tu sam rođen i rado dolazim u svoj Stolac kad god sam u prilici. Teško je sad davati neke odgovore, pogotovo jer sam prethodno igrao baš za Hrvatsku. Vidjet ćemo, nikad se ne zna", rekao je nedavno za Sportsport.ba.

S obzirom na to da Dalić protiv Slovačke ne može računati na Dejana Lovrena i Domagoja Vidu možda mu se ostvari želja i zaradi Dalićev poziv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo