ŠTO ĆE SOUDANI REĆI NA OVO? / Sjajni dinamovac dobio konkurenta za najbolji gol sezone

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Čini se kako je Soudani dobio konkurenciju za najljepši pogodak sezone.

10.4.2017.
9:53
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Osijek je jučer u Gradskom vrtu uvjerljivo vladao Split 4-0. Susret je bio odigran u sklopu 27. kola HNL-a. Osijek je mogao do vodstva već u 13. minuti, međutim Muzafer Ejup nije uspio realizirati jedanaesterac, njegov udarac sjajno je obranio Tomislav Duka.

Možda i ključni trenutak utakmice dogodio se u 45. minuti kada su gosti ostali s igračem manje, a isključen je Josip Jurendić. Slobodan udarac sjajno je izveo Dimitro Lopa pogodivši za 1-0. U drugom dijelu Osijek je zabio još tri gola za uvjerljivu 4-0 pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelci su bili Andrej Lukić (54), Antonio Perošević (57) i Alen Grgić (90+2). Lukićev pogodak za 2-0 bila je majstorija. Lukić je primio loptu na nekih 30-etak metara od gola i neobranjivo, desnom nogom pogodio desni gornji dio vrata nemoćnog golmana Duke.

Ovo 27. kolo pamtit će se po tri stvari. Po remiju Rijeke i Dinama u derbiju desetljeća hrvatskog nogometa, fantastičnom golu Soudanija pred kraj susreta kad je Alžirac šokirao Rujevicu zabivši Škaricama i spomenuti pogodak Lukića koji možete vidjeti ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo