ŠTO ĆE NA KRAJU BITI S ALENOM HALILOVIĆEM? / Nekada najveći talent hrvatskog nogometa u nemilosti trenera - 'Imam savjet za upravu'

Image
Foto: Profimedia

Halilović je stigao u Birmingham u listopadu prošle godine

30.4.2021.
9:59
Profimedia
VOYO logo

Nekada najveći talent hrvatskog nogometa, bivši mladi reprezentativac, Alen Halilović, prema svemu sudeći mogao bi nastaviti karijeru u engleskom drugoligašu Birminghamu, gdje trenutno i igra.

Halilović je stigao u Birmingham u listopadu prošle godine. Doveo ga je tadašnji trener Aitor Karanka, no u međuvremenu je Bask smijenjen zbog katastrofalnih rezultata, a klupu je preuzeo još jedan slavni bivši igrač, Lee Bowyer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvat je u međuvremenu skupio 16 nastupa za Birmingham i zabio je jedan gol, a to je očito dovoljno Bowyeru da ga zadrži u klubu jer Halilović ima ugovor samo do kraja ove sezone.

Image
Image

Alen Halilovic #35 of Birmingham City in Birmingham, UK on 4/2/2021.,Image: 603061350, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except UK and Ireland ***, Model Release: no, Credit line: Profimedia

"Sviđa mi se Alen kao igrač. On se može još poboljšati. Treba mu jedna dobra predsezona i mislim da može postati još bolji. Po onome što vidim i znam, on uživa ovdje. Ponavljam, sviđa mi se kao igrač i savjetovat ću upravi da ga potpiše. Donosi nam nešto drugačije, moramo imati takve igrače. On je siguran s loptom u nogama. Uvijek ide prema naprijed i igra u pravim prostorima za nogometaša", rekao je Bowyer za Birmingham live.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, Halilović je u nemilosti svog trenera, ali bi prema svemu sudeći trebao ostati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo