BIT ĆE TANTRUMA / Što će cendravi Mbappe reći na ovo? Francuz više nije najskuplji igrač svijeta, pogledajte tko ga je upravo prestigao

Image

Ova vijest mogla bi dosta teško pasti veoma osjetljivom, da ne kažemo i cendravom, francuskom napadaču Kylianu Mbappeu

4.11.2022.
16:53
VOYO logo

Prema mnogima najbolji napadač svijeta, Norvežanin, Erling Braut Haaland, od sada je novi najskuplji nogometaš svijeta i ujedno je prvo Norvežanin kojem je to uspjelo u povijesti.

Norvežanin prema Transfermarktu vrijedi suludih 170 milijina eura, a do sada je vrijedio 150 milijuna eura. Ova vijest mogla bi dosta teško pasti veoma osjetljivom, da ne kažemo i cendravom, francuskom napadaču Kylianu Mbappeu, koji više nije najskuplji na TM-ovom ljestvici i vrijedi deset milijuna eura manje od Norvežanina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Ovo je ujedno i velika stvar za englesku Premier ligu koja nakon 13 godina konačno ima najskupljeg nogometaša svijeta. Još davne 2009. godine to je bio Cristiano Ronaldo, ali on je prvo mjesto dijelio s Lionelom Messijem.

Haaland je opravdano najskuplji na svijetu jer je u 11 utakmica zabio 17 golova, dok je Mbappe ove sezone na 18 golova u 18 utakmica, no njegova vrijednost nije narasla, čak štoviše on danas vrijedi 40 milijuna eura manje nego što je koštao prije koronakrize, kada je vrijedio 200 milijuna eura. Nastave li ova dvojica s ovako dobrim igrama, tko zna možda nas čeka još jedna era slična onoj Messija i Ronalda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo