ŠTO ĆE BITI S ANTOM REBIĆEM? / U Frankfurt se ne vraća, a postoje dva riskantna scenarija koja Milan može izvesti

Image
Foto: Profimedia

Sve do zimske stanke Rebića je Milan planirao vratiti u Frankfurt prije isteka dvogodišnje posudbe

20.3.2020.
13:01
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac, Ante Rebić, ovu je kalendarsku godinu sjajno započeo. Od polusezone pa sve do naprasnog prekida zbog koronavirusa, Rebić je zabio sedam golova u osam utakmica i prometnuo se u ključnog čovjeka Milana.

Sve do zimske stanke Rebića je Milan planirao vratiti u Frankfurt prije isteka dvogodišnje posudbe, to jest, nakon samo pola godine, ali sada je priča u potpunosti drugačija i Milan kuje plan kako Hrvata zadržati u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

February 17, 2020, Milan, United Kingdom: Ante Rebic of AC Milan during the Serie A match at Giuseppe Meazza, Milan. Picture date: 17th February 2020. Picture credit should read: Jonathan Moscrop/Sportimage, Image: 499197399, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Jonathan Moscrop / Zuma Press / Profimedia

Dva su scenarija

Milan za sada ima dvije opcije i obje su na neki način riskantne. Naime, Calciomercato piše kako se već sada spominju dvije varijante posla s Rebiće. Prva je ta da će Rebić do kraja odraditi posudbu, kao što je i zamišljeno, te da ga Milan do tada, do ljeta 2021. godine, neće otkupljivati. Međutim, ako Rebić kojim slučajem nastavi s dobrom formom, mogla bi mu narasti cijena, mogao bi ih skupo stajati i tražiti oveći ugovor.

Druga je opcija da Rebića otkupe odmah, ali tu pak postoji problem jer je Milan u zamjenu za Rebića u suprotnom smjeru poslao neželjenog Andrea Silvu, koji se nije nametnuo niti u Frankfurtu. Dakle, morali bi smisliti način kako da omekšaju Eintracht koji prema inicijalnom dogovoru traži 40 milijuna eura za usluge Hrvata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo