ŠTO BI TEK S NJIM BJELICA RADIO: / Brazilci objavili senzaciju - u Dinamo stiže bivši igrač Barce, PSG-a i Milana

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Argentinac je od svibnja bez kluba, a prethodno je igrao u brazilskoj Vasco da Gami

20.8.2019.
13:49
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Ovo definitivno spada među najluđe transfer-spekulacije ovog prijelaznog roka. Naime, pojedini brazilski, a onda i talijanski mediji, prenijeli su vijest kako u zagrebački Dinamo stiže argentinski napadač Maxi Lopez.

Argentinac je od svibnja bez kluba, a prethodno je igrao u brazilskoj Vasco da Gami. Mnogi ga pamte kao bivšeg supruga Wande Nare, današnje supruge napadača Intera Maura Icardija. Icardi je doslovce preoteo Wandu od nekada najboljeg prijatelja Maxija Lopeza, s kojom je Nara imala i djecu, a navodno se Lopez nikada u potpunosti nije oporavio od te izdaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia, Alamy

Profimedia, Alamy

Na stranu prljavi veš, Lopez je nekada bio veliko ime, bivši je igrač Barcelone i to one iz dana kada su Camp Nouom trčali Ronaldinho, Puyol, Eto'o i ostala kompanija, a kasnije je igrao u Milanu, PSG-u, Torinu i brazilskim klubovima Flamengu i Vascu.

Lopez je sada u sutonu karijere, ima 35 godina, ali u njemu ima još ponešto čarolije. Međutim, nejasno je kako ga se odjednom dovodi u priču s Dinamom, koji ima Gavranovića, Petkovića i Andrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo