ŠTO BI MU TO TREBALO ZNAČITI? Bivši igrač Milana ispričao potresnu priču i ispalio: / 'Tjerali su me da treniram s Halilovićem'

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Po završetku karijere Montolivo je za Corriere dello Sport ispričao potresnu priču

14.11.2019.
8:26
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Bivši igrač AC Milana, Ricardo Montolivo, čak je sedam godina proveo u redovima crno-crvenih, a svojevremeno je bio i kapetan. Međutim, s klubom se razišao na najružniji mogući način. Talijan je otišao na kraju bez odštete, a kako od ljeta do sada nije pronašao klub, odlučio je završiti karijeru.

Po završetku karijere Montolivo je za Corriere dello Sport ispričao potresnu priču o teškom periodu koji je proveo u Milanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U sezoni 2017/2018. od siječnja sam u biti prestao igrati, no, imao sam volju i fizički sam bio spreman. Trener Gennaro Gattuso mi je rekao da ću biti dio grupe, ali da sam izgubio početno mjesto, što sam prihvatio jer sam bio u posljednjoj godini ugovora. Neposredno prije početka američke turneje u SAD-u primio sam poruku od menadžera ekipe Romea: 'Nećeš ići u SAD.' Bez razloga i objašnjenja. Natjerali su me da treniram sam ili zajedno s Alenom Halilovićem. U prijateljskim utakmicama između prve momčadi i Primavere uvijek sam igrao na svim pozicijama osim moje prirodne pozicije i ništa se nije promijenilo, iako su testovi Milan Laba u srpnju potvrdili da radim dobro", ispričao je talijanski veznjak.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Riccardo Montolivo of AC Milan looks on ahead the Italy Cup 2018/2019 semifinal football match between SS Lazio and AC Milan at stadio Olimpico, Roma February 26, 2019 Foto Andrea Staccioli / Insidefoto/Sipa USA, Image: 416323304, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Germany, Italy, Japan, and The Netherlands ***, Model Release: no, Credit line: Insidefoto / ddp USA / Profimedia

Oduzeli mu traku

Kasnije su mu oduzeli kapetansku traku kada je došao Leo Bonucci, a to mu je jako teško palo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam ja dao Bonucciju kapetansku traku. Rekli su mi da je vlasnik Yonghong Li odlučio da će traka biti prepuštena jednom od novih igrača. Kad su mi to rekli, objasnio sam da je to nepravedno i da čine veliku pogrešku jer u svlačionici postoji hijerarhija koju uvijek treba poštovati. Spomenuo sam Bonaventuru i Romagnolija, ali ništa, traku je dobio Bonucci", rekao je Montolivo.

Image
Image

Riccardo Montolivo of AC Milan Arsenal v AC Milan, UEFA Europa League - Round of 16 - 2nd Leg, Emirates Stadium, London, UK - 15 Mar 2018, Image: 366166452, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Joe Toth/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Jedna stvar ga dotukla

No, najviše ga je pogodila ova situacija...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da sam dosegao granicu svoje tolerancije na utakmici s Fiorentinom, kada je Biglia izostao, a ja ostao na klupi. Jose Mauri kao središnji vezni igrač, a Calabria, desni bek, kao desni veznjak. U nekom je trenutku Mauri tražio da bude zamijenjen pa je Gattuso stavio Calabriju u sredinu, a Calhanoglua na njegovo mjesto. Nakon ovoga zatražio sam objašnjenje od sportskog direktora Leonarda, a njegov odgovor je bio: 'Odluka trenera.' Mogu vam reći da su me praktički prisilili na napuštanje nogometa i nisam se imao priliku oprostiti od Milanovih navijača nakon sedam godina", završio je Montolivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo