'Što bi me bilo strah, s ocem sam bio u ratu od 91. do 95.'

'Već sam napet od iščekivanja, Poljud, Torcida. Sretan sam što se vraćam. To je jedina istina', izjavio je Mato Neretljak koji se nakon sedam godina vratio u Hajduk.

29.1.2012.
13:50
VOYO logo

Iz daleke Južne Koreje u Hajduk se vratio Mato Neretljak. Popularni Labud i miljenik Torcide na Poljudu će ponovno zaigrati nakon sedam godina. "Zvao me predsjednik Maleš, ne, nikad prije se nismo čuli, nego čovjek okrenuo moj broj i otvoreno pitao da li bih se vratio. Dođi da nam pomogneš, kaže, sve naoko slučajno, u trenutku. Pomislio sam i ja, zašto ne..." Sve je dogovorenu u rekordnom roku.

"Kad me gospodin Maleš zainteresirao pozivom naišao sam na razumijevanje i sa svojim Suwonom, nešto mi isplatili, raskinuli ugovor, postao sam slobodan kao ptica, bez odštete, to je bilo bitno." Neretljak će na Poljudu ostati do ljeta, a onda će s čelnicima Hajduka odlučiti o produljenju ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dogovor je kao da sam na probnom roku, šest mjeseci, 13 utakmica. Da pomognem. Pa ćemo vidjeti. Imao sam i druge opcije. Zašto nisam ostao u Koreji to se i ja priupitam, mogao sam ostati do smrti, kao bog, ali Hajduk je Hajduk, jedan konkretan poziv i - klik, gotovo, lako je to bilo odlučiti. Pa da vidimo, problem su mi donekle djeca koja tamo u Južnoj Koreji pohađaju englesku školu, kako će to sad funkcionirati, da, troje djece imam, Ružica i Mia idu u školu, a mali Borna tek je sitan, dvije su mu godine." Bijeli prolaze turbulentno razdoblje, a Mato ističe kako nema razloga za strah. "Što bi me bio strah, bio sam s ocem u ratu od 91. do 95., kakav strah. Plašim se samo Boga. Spreman sam dati sve od sebe, a dobrodošlica trenera me obvezuje. Siguran sam da mogu pomoći." Svoj debi trebao bi imati protiv Šahtara 11. veljače na Poljudu.

"Već sam napet od iščekivanja, Poljud, Torcida. Sretan sam što se vraćam. To je jedina istina", istaknuo je Mato za Slobodnu Dalmaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo