STIŽU PRAVA POJAČANJA: / Bilić otima zvijezdu gradskom rivalu i dovodi veznjaka Borussije

Image
Foto: AFP, IAN KINGTON

Zasad poprilično uspješna sezona West Hamove nogometne momčadi bit će samo temelj onoga što bi trebalo uslijediti u sljedećoj.

15.3.2016.
22:22
AFP, IAN KINGTON
VOYO logo

U nadolazećim danima klub bi trebao potvrditi da je otkupio ugovor svog argentinskog igrača sredine terena, pa bi Manuel Lanzini, koji igra na posudbi iz Al Jazire, trebao i postati igrač na kojeg će se i u budućnosti računati. Sam ugovor, javlja Evening Standard, spreman je već neko vrijeme no u klubu žele vidjeti kakva će biti forma 23-godišnjaka po povratku na travnjak nakon ozljede. Transfer bi trebao biti vrijedan oko 9.5 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši igrač River Plate za Bilićevu je momčad u ovoj sezoni sakupio ukupno 23 nastupa uz šest golova i tri asistencije.

Wilshere nije jeftin

Priča o pojačanjima tu tek zapravo počinje jer ono što se zasad zna jest da je velika želja kluba s Boleyn Grounda dovođenje Arsenalovog veznjaka Jacka Wilsherea. Bilić je spreman kockati se s ovim transferom budući da vrlo dobri, ali često ozlijeđeni 24-godišnjak, koji u ovoj sezoni uopće nije niti nastupao, sigurno nije jeftin. Žele li ga u klubu koji ima priliku izboriti Ligu prvaka i polufinale FA kupa morat će dobrano otvoriti 'novčanik' budući da bi se taj transfer mogao kretati oko 25 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U klubu bi sljedeće sezone trebao biti i Norvežanin Havard Nordtveit kojem Borussia Mönchengladbach nije produljila ugovor koji mu vrijedi do kraja sezone, ali je potvrdila da odlazi u Englesku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo