STIŽE LI VATRENIMA POMOĆ S KOSOVA? / 'Mislim da možemo iznenaditi i izboriti pozitivan rezultat protiv Ukrajine'

Image
Foto: AFP
6.10.2017.
13:43
AFP
VOYO logo

Ne bi baš sjajno bilo da ogled u Kijevu odlučuje o tome hoće li Hrvatska put Rusije, a nenadanu pomoć mogla bi izabranoj vrsti Ante Čačića već večeras pružiti momčad sastavljena od najboljih igrača Kosova. Najavljuje to, nadajući se prvoj pobjedi svoje reprezentacije, Dinamov stoper Amir Rrahmani za nogometni portal Goal.

"Mislim da možemo iznenaditi i izboriti pozitivan rezultat protiv Ukrajine. I u prvoj je utakmici bilo sve otvoreno, do 80. minute gubili smo 1-0, u tom periodu propustili puno prigoda, pa smo na kraju poraženi 3-0. Svi smo nestrpljivi, svi još iščekujemo prvu službenu pobjedu naše reprezentacije. Uvjereni smo u dobru predstavu, pa i pobjedu nad Ukrajinom", tvrdi i dodaje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razgovarao sam s dosta igrača Dinama prošli tjedan, svjestan sam koliko je to za sve vas važna utakmica. Ali, ona je važna i za Kosovo. Mi smo nova reprezentacija, svaka nam utakmica puno znači, a već sam rekao kako još uvijek tražimo svoju prvu pobjedu. Siguran sam kako Ukrajini danas neće biti lako."

Upitan koja će reprezentacija direktno na Svjetsko prvenstvo Rrahmani je odgovorio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma ja vjerujem da će Hrvatska na kraju završiti kao prva u skupini, sve drugo bi za mene bilo veliko iznenađenje. Hrvatska je definitivno najbolja reprezentacija skupine, tu nema nikakve dvojbe."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo