Slavi ga 'pola Dalmacije': 'Sad me valjda traže u školi'

Nakon izbacivanja Dinama iz Kupa Zadrani su sazvali konferenciju za novinare i na nju, naravno, doveli junaka utakmice i dvostrukog strijelca 17-godišnjeg Stipu Pericu.

31.10.2012.
14:03
VOYO logo

"Mali Perica od sedme je godine u NK Zadru. Naglo je izrastao i nije imao dobru koordinaciju, ali je istodobno bio jako nadaren i mi smo mu bili podrška", tim riječima predstavio ga je direktor Josip Bajlo, a s pohvalama je nastavio i trener Ferdo Milin. "Da Perica nije talent, ne bi ni igrao protiv Dinama. Ali nije samo on talent. Muić koji je igrao prvi put uzeo je 20 lopti. Svi su igrali dobro i dva smo gola primili zbog svoje greške. Na kraju smo dobili jer smo igrali nogomet. Nisam vodio ni Mršića, ni Ćurjurića, ni Suraća, a ovi koji su igrali, grizli su još i više. I proglas navijača Dinama dovoljno govori o našoj pobjedi", rekao je Milin i prepustio mikrofon novom velikom zadarskom talentu. "Nisam cijelu noć spavao od bolova nakon utakmice. Nadam se da ću zaigrati i protiv Hajduka i opet zabiti. Jer, ako ne dam opet gol sve će se zaboraviti", odmah je 'u glavu' ispalio Perica pa spremno odgovarao novinarima da mu je najdraži klub Everton, a najbolji igrač Zlatan Ibrahimović. "Sad sam upravo došao iz škole s nastave. Nisam je mogao pratiti jer smo samo surfali po internetu i gledali što piše na portalima. Sad me valjda traže u školi", smijao se 17-godišnjak koji je prvi put istrčao u prvih 11 i presudio najjačoj hrvatskoj nogometnoj momčadi. Za kraj je naglasio: "Ni za Hajduk ni za Dinamo, uvijek sam navijao samo za Zadar!"

setTimeout(function(){var a=document.createElement("script"); var b=document.getElementsByTagName("script")[0]; a.src=document.location.protocol+"//dnn506yrbagrg.cloudfront.net/pages/scripts/0010/0523.js?"+Math.floor(new Date().getTime()/3600000); a.async=true;a.type="text/javascript";b.parentNode.insertBefore(a,b)}, 1);

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo