BIVŠI IZBORNIK NAJAVIO OKRŠAJ S ENGLESKOM: / 'Ova generacija ima šampionski gen koji će donijeti prevagu'

Image

Štimac je naglasio razliku u iskustvu kao ključan detalj polufinala

11.7.2018.
8:32
VOYO logo

"Ostanimo što jesmo, nemojmo se pretvoriti u ono što su Englezi. Krasilo nas je uvijek veliko srce, nikoga se nismo bojali, dečki su pokazali da se možemo nositi s najvećima. S ukupno 86 trofeja među prvih 11 igrača naspram engleskoj momčadi koja ih ima 18 ili 19, mi smo veći šampioni. Ova generacija ima zrelost, iskustvo i šampionski gen koji će sutra donijeti prevagu", rekao je Igor Štimac sinoć u Otvorenom u kojem se razgovaralo o tome što uspjesi naših Vatrenih znače za Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O Vidi i Vukojeviću

"Iz jedne benigne situacije pretvorila se u ozbiljnu jer je predimenzionirana. Poznajem jednog i drugog i znam da nisu imali nikad u životu namjeru nekoga vrijeđati i degradirati. To je trebala biti privatna poruka koju su poslali svojim sadašnjim i bivšim klupskim prijateljima, ali je nesmotrenošću završila u medijima" rekao je Štimac i dodao kako su taj čin Englezi iskoristili kako bi domaće navijače okrenuli protiv Hrvatske.

Struka i talent

Osim toga, Štimac je istaknuo da su svi svjetski sportski rezultati postignuti na temelju entuzijazma, individualnog i strukturalnog siromaštva. Neograničeni talent i kvalitetna struka koja je s tim talentom radila - ono je što ih je polučilo. Kao nedostatak je kao u uvijek istaknuo to što nemamo riješeno financiranje sportova, porezno pitanje i olakšice za one koji žele sponzorirati sportove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo