KAKVA ČAST / Stiglo novo veliko priznanje za Luku nakon briljantne predstave protiv Chelseaja: 'On nas laže da ima 36 godina'

Image
Foto: Profimedia

Luka Modrić privukao je veliku pozornost nakon nove maestralne partije

14.4.2022.
18:21
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Real Madrida drugi su polufinalisti Lige prvaka nakon što su u dramatičnom dvoboju na Santiago Bernabeuu u Madridu u produžetku poraženi s 2-3 (1-3) od branitelja naslova Chelseaja, čime su uspjeli obraniti pobjedu od 3-1 iz londonskog utakmice.

Image
'NIJE 100% DA OSTAJE U REALU' /

Kraljevi se moraju probuditi: Luka Modrić ima dvije ponude, jedna je od europskog velikana

Image
'NIJE 100% DA OSTAJE U REALU' /

Kraljevi se moraju probuditi: Luka Modrić ima dvije ponude, jedna je od europskog velikana

Chelsea je vodio 3-0 golovima Mounta u 15. minuti, Ruedigera u 51. minuti i Wernera u 75. minuti te imao prolaz u polufinale, ali je u 80. minuti Rodrygo na asistenciju Luke Modrića osigurao Realu produžetak. U šestoj minuti produžetka Karim Benzema je postigao pogodak koji je odveo Madriđane u polufinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je izabran je za najboljeg igrača (MVP) četvrtfinalnog susreta te je njegov nastup izazvao brojen reakcije. Modrić je bio soba o kojoj su u srijedu pisali svi svjetski mediji.

Oduševljenje Lukom

Službeni profil Lige prvaka na svojem Twitter profilu objavio je najbolje igrače iz novog tjedna u kojem se igralo najprestižnije klupsko, nogometno natjecanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na listi se našlo četiri igrača, od čega su čak dvojica bili stoperi, dok je jedan lijevi bek. Četvrti najbolji igrač tjedna je John Stones zahvaljujući svojoj fantastičnoj predstavi protiv Atletica. Iako se City mučio u Madridu, Stones je bio staložen te je otklonio nekoliko ozbiljnih situacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na trećem mjestu našao se Konstantinos Tsimikas, grčki reprezentativac i lijevi bek Liverpoola koji je u remiju s Benficom upisao dvije asistencije. Prvo Konateu iz kornera, a potom i za drugi pogodak Firmina. Drugi na listi je Raul Albiol, branič Villarreala koji je odigrao maestralnu utakmicu protiv favoriziranog Bayerna i sa svojom momčadi senzacionalno došao do polufinala Lige prvaka.

Image
Foto: Profimedia

Prvi je, pogađate, naš Luka Modrić. Hrvatski kapetan je odigrao novu sjajnu utakmicu u dresu Reala te je zahvaljujući njegovom neviđenom potezu Kraljevski klub došao do produžetaka u kojima su na kraju postigli gol i izborili mjesto među četiri najbolja kluba u Europi. Navijači su oduševljeni našim Lukom, a jedan od komentara nas je posebno nasmijao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma on nas laže da ima 36 godina", napisao je jedan obožavatelj.

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo