STIGLI NALAZI MARADONINE AUTOPSIJE: / Eksperti tvrde da je legendarni Diego umirao satima i to u velikoj agoniji

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Maradona je, prema prvim navodima, preminuo od plućnog edema i srčanog udara, ali Argentinci nisu prepustili stvari slučaju

23.12.2020.
9:48
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Prije gotovo mjesec dana nogometni svijet ostao je u šoku. Iznenada je 25. studenog preminuo prema mnogima najveći nogometaš svih vremena, Diego Armando Maradona.

Maradona je, prema prvim navodima, preminuo od plućnog edema i srčanog udara, ali Argentinci nisu prepustili stvari slučaju i ubrzo je pokrenuta detaljna istraga oko smrti slavnog nogometaša. Stile su nakon toga optužbe na račun njegova liječnika Leopolda Luquea, kao i medicinskog tima koji se skrbio o njemu jer Maradona je pušten na kućno liječenje nedugo nakon što je imao tešku operaciju hematoma na mozgu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Umirao u mukama

I da nešto doista nije bilo kako treba vidi se sada kada je argentinska televizija Telefe objavila rezultate autopsije. Kako navode, u krvi nisu pronađeni tragovi droge i alkohola, ali zato tvrde kako Diego nije preminuo mirnom i bezbolnom smrću kako se tvrdilo već da je umirao u teškoj agoniji između šest i osam sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odvjetnički tim koji se bavi Maradoninom smrću već neko vrijeme tvrdi da je Diego prvenstveno umro zbog nemara liječnika, a ovi navodi o autopsiji to samo i potvrđuju.

"Na kraju ispada kako Maradoni uopće nisu davali lijekove za srce, već samo one koji su mu pomagali u liječenju ovisnosti i depresije", rekao je neimenovani izvor argentinskoj televiziji, a u Maradoninoj krvi pronašli su lijekove Venlafaxine, Quetiapine, Levetiracetam i Naltrexone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo