STIGLA SUBAŠIĆEVA REZERVA: / Odlazi li konačno De Gea u Real?

Image
Foto: AFP

Sergio Romero novi je igrač Manchester Uniteda, argentinski vratar i dosadašnji član Monaca potpisao je ugovor na 3+1 godinu.

27.7.2015.
9:38
AFP
VOYO logo

"Ovo je ispunjenje svih snova, oduševljen sam. Louis van Gaal je fantastičan trener i jedva čekam početi", rekao je Romero koji je peto ovoljetno pojačanje Manchester Uniteda.

U Monacu grijao klupu pored Sube

Iako je standarna "jedinica" svjetskih doprvaka, Romero je pretprošle sezone u Kneževini bio na posudbi, ali je imao status rezerve iza hrvatskog reprezentativca Danijela Subašića. Prošlu se sezonu Argentinac vratio u Sampdoriju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio je sjajan na Svjetskom prvenstvu, ali to treba zaboraviti. Bit će nam veliko pojačanje", kazao je trener Manchester Uniteda Louis van Gaal koji je Romera vodio u nizozemskom AZ Alkmaaru.

De Gea konačno kreće prema Realu?

Njegov dolazak mogao bi značiti i odlazak Davida De Gee. Već se mjesecima govori kako će David De Gea iz Manchestera prijeći u Real, ali na Old Trafford nikako da stigne prava ponuda Madriđana. Kraljevi su prodali IkeraCasillasa i doveli KikaCasillu, imaju i Keylora Navasa, ali je De Gea velika Realova želja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo