STIGLA SLUŽBENA POTVRDA: / Mladi hajdukovac karijeru nastavlja u Italiji

Image
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Talijanski nogometni prvoligaš Udinese potvrdio je na službenim internetskim stranicama kluba transfer mladog hrvatskog reprezentativcaAndrije Balića.

1.2.2016.
20:22
Ivana Ivanovic/PIXSELL
VOYO logo

Balić (18) će i u svom novom klubu nositi dres s brojem 99. Službena internetska stranica Udinesea podsjeća da je sada već bivši Hajdukov nogometaš debitirao u hrvatskom prvenstvu sa 16 godina te da je u 32 odigrane ligaške utakmice kroz dosadašnji dio karijere postigao šest pogodaka. Dodaje se da je unatoč mladosti sakupio i osam utakmica u Europskoj ligi i da je nosio dresove reprezentacije u kategorijama do 21 godine.

Pridružio se Perici

Udinese nije potvrdio visinu transfera, no nagađa se da je posao dogovoren u iznosu od tri milijuna eura koji bi kroz bonuse mogli narasti za milijun više. U ovom talijanskom klubu već igra jedan Hrvat; riječ je o Stipi Perici, Chelseajevom napadaču koji je ondje na posudbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodajmo da je vijest potvrđena i od strane Balićevog bivšeg kluba koji donosi i njegovu izjavu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Hajduku sam od desete godine, tu sam ostvario svoj dječački san. Odlazak u Udinese je prilika da napravim novi iskorak u svojoj karijeri. Zahvaljujem suigračima, svim trenerima u Hajduku, ljudima u klubu, i navijačima pred kojima sam doživio prekrasne trenutke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo