SLUŽBENO / Vatreni stigao u momčad Nike Kovača: Lovro Majer u Wolfsburgu sljedećih pet godina

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Iznos transfera iznosi 25 milijuna eura, prema pisanju medija, što je više nego dvostruko od iznosa kojeg je Rennes platio za dovođenje Majera iz Dinama 2021

16.8.2023.
14:19
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac Lovro Majer novi je član njemačkog Wolsburga s kojim je potpisao petogodišnji ugovor, do 30. lipnja 2028. godine, objavljeno je u srijedu na službenim stranicama bundesligaša.

Image
NIJE UOPĆE LOŠE /

Dinamo čeka 1. jakosna skupina u ždrijebu Europske lige

Image
NIJE UOPĆE LOŠE /

Dinamo čeka 1. jakosna skupina u ždrijebu Europske lige

"VfL Wolfsburg doveo je hrvatskog reprezentativca Lovru Majera iz francuskog Rennesa, vezavši ofanzivnog veznjaka dugoročnim ugovorom u tom procesu. Majer je potpisao petogodišnji ugovor do 30. lipnja 2028. godine", navodi se u priopćenju njemačkog prvoligaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Majer, koji je u Wolfsburgu dobio broj 19, bio je od 2021. godine dio momčadi francuskog prvoligaša Rennesa za koji je odigrao 62 utakmice i zabio osam golova. 

Iznos transfera iznosi 25 milijuna eura, prema pisanju medija, što je više nego dvostruko od iznosa kojeg je Rennes platio za dovođenje Majera iz Dinama 2021.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije tajna da je Lovro već neko vrijeme visoko na našoj listi", rekao je sportski direktor VfL-a Sebastian Schindzielorz. "On je kreativan, tehnički vrlo nadaren igrač koji je dokazao svoju vrijednost u posljednje dvije godine u Francuskoj. Također ima bogato iskustvo na europskoj sceni, igrao je u Europskoj ligi s Rennesom i Ligi prvaka sa zagrebačkim Dinamom, što nas čini još zadovoljnijim što smo uspjeli postići dogovor da ga dovedemo ovdje u Wolfsburg. Lovro će nam sada dati još više opcija u veznom redu – može djelovati u centru, ali je također dobar igrač za bokove", dodao je Schindzielorz.

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo