NESPORAZUM OKO VATRENOG / Stigao oštar demantij Rusima iz HNS: 'To je potpuna neistina, mi Dejanu Lovrenu to ne možemo zabraniti'

Image
Foto: Profmedia

Brojni su strani nogometaši već napustili ruske klubove, a ruski portal tvrdi kako je Lovren spreman vratiti se u klub

15.3.2022.
19:17
Profmedia
VOYO logo

Ruski portal Metaratings objavio je ranije, pokazalo se neutemeljenu tvrdnju, da Hrvatski nogometni savez savjetuje Dejanu Lovrenu da se vrati u Rusiju nakon reprezentacijske pauze te da je sa svime upoznat i Zenit iz Sankt Peterburga, njegova matičnog kluba.

Brojni su strani nogometaši već napustili ruske klubove, a ruski portal tvrdi kako je Lovren spreman vratiti se u klub, ali da mu HNS savjetuje da suspendira ugovor, što je FIFA omogućila igračima koji se natječu u ruskoj ligi, i nastavi karijeru izvan granica agresorske Rusije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

HNS demantirao Ruse

"U Zenitu su svjesni aktualne situacije, no ne mogu na nju utjecati. Klub strahuje da bi Lovren mogao prihvatiti HNS-ov prijedlog i odbiti se vratiti u Sankt-Peterburg", napisao je to ruski medij u svom zaključku.

No, sada je HNS to demantirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da je potpuna neistina da HNS ne dopušta Dejanu Lovrenu povratak u Zenit, niti to HNS može učiniti. Dejan će, kao i uvijek do sada, sam donijeti najbolju odluku za svoju karijeru, a HNS će mu pritom, kao i svakom reprezentativcu, biti maksimalna podrška", poručio je glasnogovornik HNS-a, Tomislav Pacak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo