STEVEN GERRARD U PANICI PRED UZVRAT S OSIJEKOM: / 'Moramo ozbiljno kretati u utakmice inače neće biti dobro'

Image
Foto: Screenshot

Trener Rangersa svjestan je da se moraju uozbiljiti ako žele do ozbiljnog rezultata

30.7.2018.
14:00
Screenshot
VOYO logo

"Rangersi moraju shvatiti da je važno dobro započeti utakmicu, a ne čekati da te se razbudi do poluvremena", poručio je Steven Gerrard svojoj momčadi. Klub s Ibroxa pobijedio je Wigan s 3-0 u pripremnoj prijateljskoj utakmici u nedjelju, a pogotke su zabili Alfredo Morelos i naš Nikola Katić uz autogol Alexa Brucea.

Gerrard nije bio impresioniran

"Poruka koju vam želi poslati je da ne želim čekati da vas ja moram prodrmati na poluvremenu, želim da to napravite sami prije utakmice i da u nju uđete spremni. U prvom poluvremenu vidjeli ste momčad koja je čekala da primi pogodak, nismo bili kompaktni, razlomili su nam linije, to nije Rangers kakav ja želim. U drugom dijelu bila je to potpuno druga momčad.", rekao je Gerrard.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rangersi u četvrtak na Ibroxu igraju uzvrat protiv Osijeka nakon što su u Gradskom vrtu tjedan dana ranije slavili s 1-0 i napravili biran korak prema prolasku u sljedeću rundu kvalifikacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moraju se uozbiljiti

"Imamo nekoliko velikih utakmica pred nama i do njih moramo riješiti probleme. Neke moje odluke i zamjene koje sam radio su bile upravo zbog utakmica koje dolaze.", zaključio je trener Glasgow Rangersa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo