STIŽU U SUBOTU / Steven Gerrard i Komandosi će više od tri tjedna boraviti u Međimurju

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Gerrard će se s novom momčadi pripremati u Hrvatskoj, točnije u Svetom Martinu na Muri, objavio je hrvatski četveroligaš Polet koji će ih ugostiti

6.7.2023.
10:10
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Izdašne novčane ponude vlasnika nogometnih klubova u Saudijskoj Arabiji privukle su još jedno veliko ime, nekadašnjeg proslavljenog engleskog reprezentativca i kapetana Liverpoola Stevena Gerrarda, koji je pristao preuzeti ulogu glavnog trenera u Al-Ettifaqu, objavili su u ponedjeljak na službenom mrežnom portalu sedmoplasirane momčadi u prošloj sezoni suadijskog prvenstva.

Image
'ODLAZIM IDUĆE SEZONE' /

Luka nazvao 'wunderkinda', ovaj odlučio potpisati za Real, a ne za Barcelonu: 'To je bio najvažniji faktor'

Image
'ODLAZIM IDUĆE SEZONE' /

Luka nazvao 'wunderkinda', ovaj odlučio potpisati za Real, a ne za Barcelonu: 'To je bio najvažniji faktor'

Gerrard će se s novom momčadi pripremati u Hrvatskoj, točnije u Svetom Martinu na Muri, objavio je hrvatski četveroligaš Polet koji će ih ugostiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vitezovi Ad-Dahne kako ih zovu tamošnji mediji dolaze u subotu 8. srpnja 2023. i ostaju u našem kraju do nedjelje 30. srpnja 2023. Trenirat će na našim terenima i u teretani u sklopu Toplica Sveti Martin, a smješteni će biti naravno u hotelu Golfer**** u Toplicama Sveti Martin. Predviđeno je da imaju dva treninga dnevno, a odigrat će i nekoliko prijateljskih utakmica. Točan raspored prijateljskih utakmica saznat ćemo naknadno", objavio je međimurski klub pa predstavio goste:

"Al-Ettifaq FC dolazi iz Dammama, četvrtog grada po veličini u Saudijskoj Arabiji. Osnovani su 1945. godine. Domaće utakmice igraju na stadionu Princ Mohamed bin Fahd kapaciteta 26.000 mjesta. Boja domaćih dresova je zelena, a domaći mediji nazivaju ih i Komandosima. Ukupna vrijednost cijele momčadi je 26,4 milijuna eura. U momčadi se nalaze i reprezentativci, dvojica igraju za Saudijsku Arabiju, a po jedan za Sjevernu Makedoniju, Tunis i Švedsku. Zadnji trener im je bio španjolac Antonio Cazorla. Također kruže glasine kako će se u njihove redove priključiti i igrač FC Bayerna iz Munchena Sadio Mane, igrač Aston Ville Philippe Coutinho te igrač talijanske AS Rome Stephan El Shaarawy."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Našim gostima i Stevenu Gerrardu želimo dobrodošlicu u naš kraj te da se što kvalitetnije pripreme na našim terenima za nadolazeće prvenstvene izazove", zaključili su iz Poleta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo