STANJE U BARCELONI GORE JE NEGO ŠTO SE MISLILO? / Mediji tvrde da vlada totalni kaos, a pogledajte što kaže njihov trener

Image
Foto: Profimedia

panjolci pak pišu kako Messi nema namjeru ostati, a kako se on ne oglašava vjerojatno su i u pravu

24.12.2020.
9:01
Profimedia
VOYO logo

Prije dva dana Barcelona je slavila u 15. kolu La lige protiv Valladolida s uvjerljivih 3:0 i sada je peta na ljestvici s 24 boda. Golove su zabili Clement Lenglet, Martin Braithweit i Lionel Messi, a Argentinac je ujedno bio igrač utakmice.

No, čak iako je momčad Barcelone konačno odigrala dobru utakmicu, tamošnji su mediji otkrili kako u momčadi i dalje vlada kaos. Tvrde da se čak petero igrača pobunilo protiv Messija, odnosno da su Ter Stegen, Riqui Puig, Dembele, Umtiti i Firpo navodno rekli Argentincu kako im smeta to što još uvijek nije decidirano rekao ostaje li ili odlazi iz Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi, naime, već ove zime može pregovarati s novim klubom i na ljeto otići bez odštete, a on još uvijek nije rekao klubu svoje planove i sada su svi u velikoj neizvjesnosti.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi walks on the pitch during the Spanish league football match between FC Barcelona and Valencia CF at the Camp Nou stadium in Barcelona on December 19, 2020.,Image: 577311359, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Messi je sretan?

Španjolci pak pišu kako Messi nema namjeru ostati, a kako se on ne oglašava vjerojatno su i u pravu. No, trener Barcelone, Ronald Koeman, tvrdi kako je situacija potpuno drugačija. Koeman tvrdi da je Messi sretan u Barceloni i da nema namjeru otići.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Često me pitaju o potencijalnom Messijevom odlasku iz Barcelone, a ja uvijek govorim da je on sretan ovdje. Messi je naš ključan igrač i važan nam je za našu kreativnost. Oko sebe ima izvrsne igrače i ne vidim čemu drama", rekao je Koeman.

E sada ili većina španjolskih medija ima lažne informacije ili Koeman živi u zabludi i ne zna što mu se događa u svlačionici... Ma kaos samo takav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo