SRUŠIO DINAMO, HAJDUK I RIJEKU PA DOBIO OTKAZ SMS-OM: / Kruno Rendulić više nije trener Šibenika - 'Moram vidjeti što i kako dalje'

Image

Nakon što je krajem siječnja Šibenik kao gost svladao Dinamo u Zagrebu, uslijedio je niz od osam utakmica bez pobjede

23.3.2021.
13:36
VOYO logo

Kao grom iz vedra nema odjeknula je vijest o novoj smjeni trenera u Prvoj HNL. Vjerovali ili ne, Krunoslav Rendulić nije više trener nogometaša Šibenika.

Nakon što je krajem siječnja Šibenik kao gost svladao Dinamo u Zagrebu, uslijedio je niz od osam utakmica bez pobjede, a Šibenik je izgubio posljednja tri dvoboja u HNL-u pa je vodstvo kluba reagiralo otkazivanjem suradnje treneru koji je bio na klupi od 2019. godine i koji je ga vratio u prvoligaško društvo nakon devet godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iskreno cijenimo njegovu profesionalnost i predanost prema svakom treningu, kao i vraćanje momčadi u prvu ligu i donošenje sjajnih pobjeda ove sezone. Želimo mu puno uspjeha u njegovoj trenerskoj karijeri kao i u privatnom životu. Uskoro će biti objavljen i novi trener koji će preuzeti vođenje prve ekipe", objavio je Šibenik.

Image
Image

"To je nogomet i legitimno pravo vlasnika kluba. Međutim, smatram da sam dosta toga napravio za Šibenik. Vratili smo se u prvu ligu, dobro stojimo na tablici unatoč krizi u koju smo upali. Dobili smo Hajduk i Dinamo u gostima, po prvi put u povijesti. Sad idem doma odmoriti i vidjeti kako i što dalje", rekao je bivši trener narančastih sa Šubićevca dodavši kako je otkaz dobio putem sms poruke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Deset kola prije završetka prvenstva Šibenik se nalazi na šestom mjestu ljestvice sa 26 bodova, dva više od sedmog Slavena Belupa i osme Istre 1961, četiri više od devetog Varaždina, odnosno šest više od posljednje Lokomotive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo