NEGODOVANJE IZ SUSJEDSTVA / Srpski tabloidi bjesne zbog dočeka Vatrenih: 'Izbornik se sramotno ponio, opet spominje ustaše…'

Image
Foto: Pixsell.hr

'Ponovo je pljunuo u lice Srbima. Izbornik Hrvatske opet spominjao ustaše: Niko mi to ne može zabraniti', stoji u naslovu tabloida Alo

20.12.2022.
12:33
Pixsell.hr
VOYO logo

Srpski mediji, pogotovo oni tabloidni, se posljednjih dana učestalo bave hrvatskom nogometnom reprezentacijom i izbornikom Zlatkom Dalićem.

Nakon dočeka koje su pohodili reprezentativci i izbornik diljem Hrvatske srpskim mediji su pobješnjeli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alo tako donosi naslov 'Ponovno je pljunuo u lice Srbima. Izbornik Hrvatske opet spominjao ustaše: Niko mi to ne može zabraniti'. U tekstu su naveli kako je Dalić pred par desetaka tisuća okupljenih u Splitu spominjao branitelje.

Zasmetalo im spominjanje branitelja i Thompson

Kurir pak tvrdi 'Izbornik Hrvatske se sramotno ponio: Dalić se u Splitu zahvaljivao braniteljima. Uslijedila lavina osuda! Pjevali Thompsonove pjesme'. Isti medij u tekstu piše o samom dočeku na kojem se prema njihovom mišljenju veličala 'ozloglašena akcija Oluja'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nogometaši su pjevali pjesme Thompsona, posvećene ozloglašenoj akciji Oluja u kojoj je protjerano preko 300 tisuća Srba s teritorija Hrvatske, a još veći skandal napravio je selektor Zlatko Dalić u govoru koji je održao. Naime, on je odlučio zahvaliti 'braniteljima' za to što on sada tu stoji i što je Hrvatska takva kakva je, što je izazvalo lavinu komentara", piše Kurir.

Image
REAKCIJE IZ REGIJE /

Srpski mediji: 'Hrvatska je velesila! Pogledajte hrvatskog Mozarta, treba nas biti sram'

Image
REAKCIJE IZ REGIJE /

Srpski mediji: 'Hrvatska je velesila! Pogledajte hrvatskog Mozarta, treba nas biti sram'

I treći srpski tabloid Mondo je dosta pažnje posvetio dočeku Vatrenih i Zlatku Daliću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tisuće Hrvata skandiralo Daliću, on pričao o ratu sa Srbima", piše u naslovu ovog medija. Sličan pristup ima i Alo koji je bio još žešći.

"Ponovo je pljunuo u lice Srbima. Izbornik Hrvatske opet spominjao ustaše: Niko mi to ne može zabraniti", stoji u naslovu Aloa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo