SRPSKI TABLOID OPET DIVLJA: / 'Hrvat i Shaquiri stenjali i psovali u kameru, kao da nisu ljudi. Slavili su pobjedu ogavno'

Image
Foto: Screenshot

'Stenjali i psovali su u kameru, kao da nisu ljudi. Slavili su pobjedu ogavno'

8.5.2019.
15:26
Screenshot
VOYO logo

Zanimljivo na koji način srpski tabloidi izvještavaju o jednom običnom videu zafrkancije Dejana Lovrena i Shaqirija. Na društvenim mrežama pojavio se video "slavlja" hrvatsko-albansko švicarskog dvojca, koji si je dao oduška nakon velike pobjede Liverpoola nad Barcelonom sinoć na Anfieldu i plasmana u finale Lige prvaka.

Image
LIVERPOOL JE UČINIO NEMOGUĆE: /

Sa četiri komada na Anfieldu otpuhali Barcelonu i plasirali se u finale Lige prvaka

Image
LIVERPOOL JE UČINIO NEMOGUĆE: /

Sa četiri komada na Anfieldu otpuhali Barcelonu i plasirali se u finale Lige prvaka

Kurir javlja "kako su dvojica najveselijih u svlačionici Redsa bili Hrvat Dejan Lovren i Švicarac Shaqirij, koji su iz svlačionice pravili video klipove i stavljali na društvene mreže. Uz spomenuto, ističe se kako se na snimci vidi kako dvojac stenje i psuje u kameru i kako je to zgrozilo nogometnu javnost, te kako je najveći broj komentara bio negativan". Taj video možete vidjeti - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navedeno su donijeli u tekstu pod naslovom koji nam više izgleda kao divljanje tabloida, nego na normalno novinarsko izvještavanje, u ovom slučaju prenošenje jedne benigne stvari poput slavlja, zafrkancije, opuštanja nakon utakmice.

Image
Image

Nije to jedini video Lovrena koji je osvanuo na internetu. Srbi naglašavaju kako je "Hrvat Lovren radio live prijenos iz svlačionice na kome je snimio svog suigrača potpuno golog".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ostaje pitanje ima li ograničenja na društvenim mrežama i treba li Lovren biti kažnjen zbog ovakvih poteza", navodi Kurir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Liverpoola ostvarili su nevjerojatan pothvat nakon što su u uzvratnom susretu polufinala Lige prvaka na Anfieldu pobijedili Barcelonu sa 4-0 i tako nadoknadili tri gola zaostatka iz prve utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golove u čudesnoj večeri Redsa zabili su Divock Origi (7, 79) i Georginio Wijnaldum (54, 56). Lovren nije nastupio za Liverpool koji je drugu godinu uzastopce ušao u finale, dok je Ivan Rakitić igrao za Barcu do 80. minute.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo