SRPSKI IZBORNIK KRITIZIRAO IGRAČE, USPIO SE I POSVAĐATI S NOVINARIMA: / 'Da smo prošli, onda bih je to vas trebao pitati'

Image
Foto: Profimedia

Jedan od najboljih igrača Srbije Dušan Tadić nije mogao skriti razočaranje nakon utakmice

13.11.2020.
9:08
Profimedia
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija doznala je i posljednjeg, trećeg suparnika u skupini D Europskog prvenstva iduće godine, a bit će to reprezentacija Škotske koja je u finalu play-offa u Beogradu pobijedila Srbiju sa 5:4 boljim izvođenjem jedanaesteraca nakon što je susret završio 1:1.

Škotska je tako izborila svoj prvi EURO nakon 1996. godine. Zanimljivo, Škoti su i u polufinalu slavili nakon izvođenja jedanaesteraca pobijedivši Izrael sa 5:3 poslije 0:0 nakon 120 minuta igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Škotska je bila bliže pobjedi i u regularnom dijelu susreta. Vodila je 1:0, a Srbija je uspjela izjednačiti tek u posljednjim trenucima susreta.

Image
ŠKOTI ODUŠEVILI IZBOROM PJESME ZA SLAVLJE NAKON POBJEDE NAD SRBIMA: /

Pogledajte kako se slavilo u svlačionici

Image
ŠKOTI ODUŠEVILI IZBOROM PJESME ZA SLAVLJE NAKON POBJEDE NAD SRBIMA: /

Pogledajte kako se slavilo u svlačionici

Srbi razočarani, izbornik ljut

Nakon utakmice oglasio se izbornik Srbije Ljubiša Tumbaković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisu nas iznenadili. Bili smo smušeni na početku, ništa to nije bilo planirano. Kad smo uspostavili igru na poluvremenu, utakmica je bila drugačija. Nismo imali snage, nismo imali ni sreće. Škoti su i u prošlom kolu protiv Izraela dali svih pet. Dopustili smo im da utakmice ode na penale, a onda ništa nije sigurno. Smušeni početak, nisam ih mogao prepoznati. Ništa nismo ispoštovali. Mi smo morali voditi utakmicu, mi smo morali napadati. Dali smo Škotima da se razigraju, a onda je teško igrati protiv razigranog protivnika", rekao je nakon utakmice Tumbaković, a na kraju se i posvađao s novinarima kad su ga pitali hoće li nakon ovoga dati ostavku:

"Pitanje o mojoj ostavci se postavlja od prvog dana. Da smo prošli dalje, jesam li ja vas novinare trebao pitati hoćete li podnijeti ostavku? Sami onda zaključite", ljutito je odgovorio srpski izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od najboljih igrača Srbije Dušan Tadić nije mogao skriti razočaranje nakon utakmice.

"Nismo dobro počeli, poslije smo se vratili u igru. Trebali smo to bolje odigrati. Dobili smo veliki elan poslije postignutog gola, ali ostaje žal. Previše minuta smo dali Škotima, možda smo bojažljivo ušli u utakmicu. Teško je sad pričati o bilo čemu. Krenuli smo na sve ili ništa poslije primljenog gola, ali eto", rekao je Tadić nakon utkamice, a oglasio se i napadač Reala i jedini strijelac za Srbiju jučer Luka Jović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sad nije bitno tko je postigao gol. Nismo uspjeli, morat ćemo sačekati novu šansu. Idemo u svlačionicu svjesni da smo dali sve od sebe. Moramo sačekati novu šansu, a naše je da dotad budemo spremni i iskoristimo je. Poraz na penale? Ne boli više samo zbog toga. Zabili smo u 90. minuti, uhvatili posljednju šansu. Događa se, na penalima je potrebna sreća, mi je ovaj put nismo imali", zaključio je Jović.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo