UH, ŠTO JE VRUĆ / Srpski golgeter Mitrović ponovo briljirao fantastičnim pogotkom. Pogledajte kako je zabio za Fulhamovu pobjedu u 90. minuti

Image
Foto: Profimedia

Napeto je bilo u susretu Fulhama i Brentforda u kojem je domaći sastav slavio 3-2

20.8.2022.
18:34
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Southamptona ostvarili su prvu pobjedu sezone u trećem kolu engleske Premierlige i to uspjehom kod Leicestera od 2-1.

Do bodova je Southampton došao u utakmici gdje su svi golovi postignuti u nastavku, a Leicester je poveo golom Maddisona u 54. minuti. No, potom je na scenu zakoračio gostujući igrač Che Adams zabivši dva gola, u 68. i 84. minuti, za gostujuće slavlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvu pobjedu u sezoni ostvario je i Crystal Palace koji je pred svojim navijačima pobijedio Aston Villu 3-1. Gosti su rano poveli, u petoj minuti je Watkins svladao Guaitu. No, vremenom se u igrača utakmice premetnuo Wilfried Zaha koji je zabio dva pogotka za 2-1 Crystal Palacea, dok je pobjedu domaćina potvrdio Mateta u 71. minuti.

Image

Mitrović presudio

Napeto je bilo u susretu Fulhama i Brentforda u kojem je domaći sastav slavio 3-2. Činilo se kako će domaćin i treći put ove sezone remizirati, no u 90. minuti je na opće oduševljenje svih na stadionu Mitrović zabio za 3-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajan pogodak glavom pogledajte OVDJE.

Prije toga je Fulham vodio 2-0 golovima De Cordove-Reida i Palhinhe, ali su se gosti vratili iz minusa zahvaljujući pogocima Norgaarda i Toneyja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Everton i Nottingham Forest su remizirali 1-1 u ogledu gdje se ono najuzbudljivije događalo u završnici. Gosti su poveli u 81. minuti golom Johnsona, ali se domaćin poraza spasio sedam minuta kasnije kada je Gray postavio konačnih 1-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo