Ma nije moguće!? UEFA progledala Srbima kroz prste!

Osim novčane kazne od 80.000 eura i utakmice bez publike, suspendirani su i neki igrači i članovi stručnog stožera.

13.12.2012.
19:07
VOYO logo

Disciplinska komisija Uefe kaznila je srpski nogometni savez sa 80 tisuća eura i jednom utakmicom bez publike zbog incidenata na utakmici mladih reprezentacija Srbije i Engleske u Kruševcu. Osim toga, bit će sankcionirani i sudionici sukoba koji su se dogodili na kraju susreta.

Bit će kažnjen Andreja Milutinović, kondicijski trener s dvije godine zabrane obavljanja svih aktivnosti u nogometu s tim da će mu druga godina biti uvjetna, na period od tri godine suspenzije u slučaju ponavljanja prekršaja i uz molbu Fifi da se izrečena zabrana proširi na cijeli svijet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pomoćni trener Predrag Katić suspendiran je na dvije godine uvjetno, s tim da će mu zadnjih pola godine kazna biti uvjetna, isto kao i Milutinoviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protiv igrača Aleksandra Pantića obustavljen je disciplinski postupak, a Ognjenu Mudrinskom izrečena je suspenzija na tri utakmice pod okriljem Uefe za bilo koju selekciju, Nikoli Ninkoviću na dvije utakmice, a Filipu Malbašiću na tri. Mlada vrsta Srbije utakmicu bez publike igrat će u okviru kvalifikacija za EP 2015. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo