SRBIJA SE TRESE, NA POMOLU JEDAN OD NAJZVUČNIJIH TRANSFERA U POVIJESTI: / Zvezda dovodi igrača Manchester Cityja

Image
Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL

Očito nije još u planovima Pepa Guardiole, a Srbi nagađaju kako će ovdje vjerojatno biti riječ o posudbi s mogućnošću otkupa ugovora

14.5.2020.
12:20
Srdjan Ilic/PIXSELL
VOYO logo

Srpski nogometni prvak, Crvena zvezda, mogla bi vrlo brzo na svoju Marakanu parkirati ogromno pojačanje i to iz redova Manchester Cityja. Naime, Zvezda i City već imaju dobre poslovne odnose, još otkako su im Srbi 2017. godine prodali braću Ilić za 5.5 milijuna eura, a sada bi im City mogao ustupiti jednog svog igrača.

Mozzartsport tvrdi kako je riječ o mladom reprezentativcu Srbije, Slobodanu Tediću. Tedić je 2019. godine kupljen za tri milijuna eura, ali je ostao na jednogodišnjoj posudbi u Čukaričkom, a sada ga u svojim redovima želi trener Zvezde, legendarni Dejan Stanković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moraju uvjeriti City

Tedić, koji je ove sezone do prekida zabio šest golova, očito nije još u planovima Pepa Guardiole, a Srbi nagađaju kako će ovdje vjerojatno biti riječ o posudbi s mogućnošću otkupa ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno, mač je u rukama Manchester Cityja. Sigurno je da Pep Guardiola ne vidi mladog srpskog napadača kao ozbiljnu opciju za sljedeću sezonu. Ali engleski klub ima već utabanu rutu kada je riječ o igračima koji su dovedeni kao potencijalno dobra rješenja za budućnost. Mlade talente City uglavnom posuđuje nizozemskoj NAC Bredi i belgijskom Oostendeu. Takav put namijenjen je i rođenom Podgoričaninu, što će otežati posao rukovodstvu Crvene Zvezde. Na odgovornima s Marakane je da ljude iz Cityja uvjere da bi se Tedić u Srbiji dobro razvijao, posebno ako Zvezda izbori sudjelovanje u nekom od europskih natjecanja", piše to Mozzartsport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo