ŠOKANTNE TVRDNJE SRPSKOG TABLOIDA: / 'Rakitić je proslavio gol ispijajući otrov kao ratni zločinac Praljak u Haagu'

Image
Foto: Screenshot: Kurir

Pogodak je Raketa proslavio na poseban način.

12.1.2018.
13:57
Screenshot: Kurir
VOYO logo

Stvarno je ponekad nevjerojatno koliko ljudska glupost može biti velika. To je itekako vidljivo iz sljedećeg slučaja koji je završio na web siteu srpskog tabloida Kurira, a vezan je uz navodno razmišljanje nekih (ne)nogometnih fanova i tvrdnje spomenutog portala. Naime, hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić jučer je za Barcelonu zabio pogodak Celti za 5-0.

NEOBIČNA PROSLAVA RAKITIĆA: ‘Cilj je ispunjen, a gol sam proslavio na poseban način’

Pogodak je Raketa proslavio na poseban način. Potrčao je prema tribini i kamerama, a onda nagnuo lakat kao da ‘pije nešto kratko’. Čini se da je riječ o kavi. I onda je srpski tabloid Kurir objavio tekst o Raktićevoj proslavi gola pod naslovom: 'Hrvatski fudbaler uzburkao strasti: Rakitić dao gol, pa proslavio ispijajući otrov kao ratni zločinac Praljak u Haagu'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

"Rakitić je na čudan način proslavio gol. Nakon pogotka potrčao je prema trbini i kamerama i onda popio nešto kratko. Taj njegov neobičan potez uzburkao je strasti u regiji. Na društvenim mrežama su ga odmah osudili da je odao počast hrvatskom ratnom zločincu Slobodanu Praljku, koji je u studenome nakon osuđujuće presude ispio otrov u sudnici Haškog tribunala", stoji u tekstu Kurira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da, ljudska glupost zaista nema granica!


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo