SRBI ŠOKIRANI ODLUKOM NIKE KOVAČA UOČI CRVENE ZVEZDE: / Hrvatski stručnjak napravio nezamislivo i iznenadio sve

Image
Foto: Profimedia, AFP

Beograđani u prvom kolu Lige prvaka gostuju u Münchenu

17.9.2019.
11:44
Profimedia, AFP
VOYO logo

Nogometaši Crvene zvezde u srijedu navečer gostuju u Münchenu gdje će na otvaranju nove sezone Lige prvaka odmjeriti snage s Bayernom. Uoči tog susreta medije u Srbiji iznenadio je jedan potez NikeKovača. Naime, hrvatski stručnjak odlučio je igračima dati slobodan dan prije te utakmice.

"ŠOKANTNA ODLUKA HRVATA NA KLUPI BAJERNA PRED MEČ SA CRVENO-BELIMA Kovač: Ne treba nam trening pred Zvezdu, imate slobodan dan!", naslov je kojim je Kurir popratio Kovačev potez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povijest međusobnih obračuna

Navode kako je Zvezda pet puta igrala protiv Bayerna. Najpoznatiji okršaj je onaj iz polufinala Kupa prvaka 19981. kada je Zvezda nakon dvije utakmice prošla dalje. U prvoj je slavila u gostima s 2:1, dok je u Beogradu bilo 2:2. Nakon toga je Zvezda osvojila naslov. Prije toga Bayern je bio bolji u sezoni 1979./80. kada je u trećem kolu Kupa UEFA dobio prvu utakmicu sa 2:0 i prošao dalje unatoč porazu 3:2 u revanšu. Zvezda je tada imala tri gola prednosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednji susret završen je pobjedom Bayerna u Beogradu sa 3:2 u grupnoj fazi Europske lige 2007. godine.

Treba im predah

"I pored ovako velike tradicije čini se da u Münchenu ne pridaju previše značaja utakmici sa Zvezdom. Naime, Hrvat na klupi minhenskog velikana u ponedjeljak je šokirao njemačku javnost kada je objavio kako će njegovi igrači imati slobodan dan uoči susreta sa Zvezdom. Kovač je navodno tu odluku donio u dogovoru s kondicijskim trenerom i zaključak je bio da igračima treba predah od utakmice s Leipzigom", piše Kurir i zaključuje tekst sljedećim riječima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ostaje samo pitanje radi li Kovač ovo zaista iz razloga kako bi odmorio svoje igrače ili možda podcjenjuje crveno-bijele i smatra da će njegovi puleni tu utakmicu odraditi bez pola muke".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo