Srbi slučaj 'Gotovina' prijavljuju UEFA-i!

18.11.2012.
19:21
VOYO logo

Ideju da hrvatski generali otvore možda i prijelomnu utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstv u Brazilu, navodno je pokrenuo hrvatski izbornik Igor Štimac, no on je tako nešto otšro demantirao priopćenjem na Facebooku.

Unatoč demantiju koji je objavljen u subotu, dan poslije oštro su reagirali iz Fudbalskog saveza Srbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Ovo nisu nogometne stvari i sa sportskog aspekta taj potez je, grubo rečeno, skandalozan. Ovakva gesta samo povećava mogućnost za pojavu neželjenih stvari u Zagrebu i zaista mi nije jasno kome to treba. Naravno, mi ćemo kao Savez upoznati UEFA-u s ovakvom retorikom i, slobodno možemo reći, jasnom provokacijom", izjavio je za B92 predsjednik FSS-a Tomislav Karadžić te dodao:

"Naša obaveza je da obavijestimo UEFA-u na vrijeme o svemu, jer svi znamo da ona ne želi politiku na stadionima, a bojim se da Hrvati upravo to rade i na taj način tovare sebi ogromnu odgovornost na pleća. Neka svatko snosi odgovornost za ono što radi. Fudbalski savez Srbije će učiniti sve da ni na koji način ne povećava tenzije pred obje naše naredne utakmice sa Hrvatskom, a sud o tome će najbolje dati organi UEFA-e i FIFA-e", poručio je Karadžić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo