SRBI JEDNOM REČENICOM ODALI POČAST DINAMU: / Ova 'prozivka' se sigurno neće svidjeti Zvezdi i Partizanu

Image
Foto: PIXSELL

Pobjeda modrih pozitivno je odjeknula i u regiji

22.2.2019.
7:20
PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši zagrebačkog Dinama izborili su plasman u osminu finala Europske lige nakon što su u četvrtak na stadionu Maksimir u fantastičnoj atmosferi pred 25.680 gledatelja pobijedili Viktoriju iz Plzena sa 3-0 i tako nadoknadili poraz od 1-2 iz prve utakmice šesnaestine finala. Golove za Dinamo zabili su Mislav Oršić (15), Emir Dilaver (34) i Bruno Petković (73).

Susjedi nisu krili oduševljenje

Već u samom naslovu teksta o Dinamovoj velikoj pobjedi srpski Alo.rs zapitao se "Kada ćemo mi ovo doživjeti?" i tako u jednoj rečenici odao počast zagrebačkoj momčadi koja je ostvarila plasman u osminu finala Europa lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poslije velikog uspjeha i osvajanja drugog mjesta na Svjetskom prvenstvu u nogometu, Hrvatska ima novi razlog za zadovoljstvo. Nogometaši zagrebačkog Dinama, za koji igra i Srbin Komnen Andrić, eliminirali su večeras Viktoriju iz Plzena (3:0) u šesnaestini finala Europa lige. Da, istu onu Viktoriju koja je prije točno godinu dana izbacila Partizan u istom krugu Europa lige.", piše Alo.rs koji se divi uspjehu Modrih.

"Povijesni uspjeh Zagrepčani još slave, ali i cijela Hrvatska također, jer je sada ova zemlja na korak od toga da ima dva predstavnika u kvalifikacijama za Ligu prvaka! Hrvatima treba još samo jedan dobar rezultat, odnosno prolaz Dinama u četvrtfinale Lige Europe pa da u sezoni 2020/21 imaju dva predstavnika u eliti.", dodaju susjedi u zaključku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo