Sramotna odluka Dinama: Četiri legende ne smiju u klub!

Vodstvo Dinama je pokrenulo novu epizodu u ratu protiv klupskih legendi. Po odluci Izvršnog i Nadzornog odbora, Dario Šimić, Igor Bišćan, Silvio Marić i Tomo Šokota ne mogu biti članovi Dinama

31.3.2014.
21:41
VOYO logo

Inicijativa 'Za naš Dinamo', koju su oformili Dario Šimić, Igor Bišćan, Silvio Marić i Tomo Šokota, doživjela je prvi neugodan udarac u ratu sa Zdravkom Mamićem.

Naime, po odluci Dinamovih tijela, sva četvorica igrača dobila su odbijenicu i ne mogu biti članovi kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst odluke koja je u ponedjeljak navečer objavljena na Dinamovoj službenoj stranici prenosimo u cijelosti.

Na redovitoj sjednici IO-a i NO-a GNK Dinamo, održanoj 31.3.2014. donešena je jednoglasna odluku kojom se najoštrije osuđuju javni i medijski istupi četvorice bivših nogometaša našega kluba. Naime, u svojim istupima navedena četvorica, Igor Bišćan, Silvio Marić, Tomislav Šokota i Dario Šimić, skrivajući se iza parole 'Jedan član, jedan glas' pučističkim metodama žele preuzeti upravljanje GNK Dinamom. U svojim javnim nastupima tako su opetovano iznijeli mnoštvo neistina i uvreda na račun funkcioniranja kluba, njegovih tijela i vodećih ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najoštrije osuđujemo javne i medijske istupe četvorice bivših nogometaša našega kluba koji su opetovano iznijeli mnoštvo neistina i uvreda na račun funkcioniranja kluba, njegovih tijela i vodećih ljudi. Sukladno navedenom IO na prijedlog povjerenstva, a temeljem Članka 12. Stavak 2. Statuta GNK Dinamo odbija zahtjev za članstvom Dariju Šimiću, Silviju Mariću i Igoru Bišćanu

Pozivanjem na ulične nemire, lažnim podacima, pritiskom na državna tijela i hajkom na tijela kluba rade na rušenju najuspješnijeg nogometnog kluba u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

IO još jednom naglašava da GNK Dinamo djeluje po klupskom statutu, koji je pak sukladan svim hrvatskim pozitivnim zakonskim propisima i potvrđen od svih nadležnih tijela. Naš rad i ukupno poslovanje su pod stalnom kontrolom Nadzornog odbora i gotovo svakodnevnim nadzorom ovlaštenih gradskih i državnih institucija koje nisu pronašle nikakvu ozbiljniju primjedbu.

Nitko ozbiljan ne bi žrtvovao dobitnu kombinaciju sportski i financijski najuspješnijeg kluba kako bi zadovoljio ambiciju pojedinca ili čak produženih ruku političara koji pretendiraju arbitrirati u svemu s konačnim ciljem apsolutne kontrole, to jest preuzimanja kluba bez ikakve ponuđene vizije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj IO i NO sigurno neće podleći pritiscima ulice kao niti pritiscima plasiranim kroz medije. Uvijek ćemo postupati po svojoj savjesti i zakonskim propisima, a za sve naše nekadašnje igrače vrata kluba su uvijek bila i bit će otvorena, ali samo kroz legalna tijela.

Sukladno navedenom IO na prijedlog povjerenstva, a temeljem Članka 12. Stavak 2. Statuta GNK Dinamo odbija zahtjev za članstvom Dariju Šimiću, Silviju Mariću i Igoru Bišćanu, dok Tomislav Šokota nije niti podnio zahtjev", stoji u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo