NEŠTO SE MORA PODUZETI? / Sramota samo takva. Istraživanje pokazalo da Dinamo ima drugi najgori stadion u Europi

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Najbolji stadion u Europi je Borussijin Signal Iduna Park

19.1.2022.
15:47
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Konkurentni su u Ligi prvaka, igraju završne faze Europa lige već u kontinuitetu godinama, tvornica su mladih igrača za koju zna cijeli svijet, iznjedrili su najboljeg igrača svijeta, zarađuju desetke milijuna eura gotovo svake sezone samo od transfera svojih igrača i de facto su najjači klub regije, ali zato igraju na drugom najgorem stadionu u cijeloj Europi.

Pogađate, govorimo o Dinamu. U istraživanju stranice Money.co.uk, prema ocjenama navijača koji bili na stadionima diljem Europe, Dinamo ima drugi najgori stadion u Europi. Englezi su uspoređivali recenzije posjetitelja nogometnih stadiona po Europi i došli do ovako poražavajućih rezultata za hrvatski klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Vrlo niska ocjena

Dinamu kakva takva utjeha može biti to što je Empolijev stadion, Carlo Castellani, proglašen najgorim, kao i činjenica da svoje mjesto dijele sa Celtom i njezinim stadionom Balaidosom, te Stadionom kralja Baudouina u Bruxellesu. Maksimir je dobio ocjenu 3.37 od mogućih pet, dok najgori stadion ima ocjenu 2.9 od pet.

Najbolji stadion u Europi je Borussijin Signal Iduna Park, koji ima 4.5 prema Trip Advisoru, 4.7 prema Googleu i 4.5 prema Football Ground Mapu. Na drugom su mjestu brojni kultni stadioni, poput Realova Santiago Bernaneua. Barcelonina Camp Noua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Zavrti kolo besplatnih vrtnji na Arena casinu i preuzmi svoj poklon!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo