'SRAMOTA! JADNO JE I TUŽNO TO ŠTO SU MU NAPRAVILI': / Navijači podivljali zbog Bišćanova odlaska, reakcije su nevjerojatne

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Bišćanovu su ostavku komentirali i mnogi navijači, a zanimljivo je kako su reakcije pretežno negativne

23.9.2019.
9:00
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Igor Bišćan više nije trener Rijeke, on je tu odluku je obznanio na konferenciji za novinare nakon 3-0 pobjede protiv Istre 1961 u Puli.

"Ovo je bila moja zadnja utakmica na klupi Rijeke. Jednostavno, u jednom trenutku čovjek se zasiti određenih stvari i shvati da je bolje sreću potražiti negdje drugdje. Znate sami u kakvoj sam situaciji preuzeo momčad, znate i sami što je pratilo moj rad u Rijeci. Nisu to bili najnormalniji uvjeti za rad, a mi smo se svejedno trudili, dali sve od sebe i ponašali smo se korektno te uspijevali uz najveću podršku i pomoć naših igrača napraviti ozbiljne stvari", kazao je Bišćan dodavši kako nažalost to nije bilo dovoljno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nažalost, ništa nije bilo dovoljno. Jednostavno u toj situaciji kada klub ne može normalno funkcionirati, onda niti momčad ne može funkcionirati normalno. Stalno se potencirala neka negativa u situaciji kada je rezultat bio imperativ i kada smo morali biti jedno da bismo ispunjavali ambicije koje su uvijek visoke. Nije bilo lako, stoga sam odlučio da to moram presjeći", istaknuo je Bišćan koji se nakon susreta zahvalio na suradnji i poželio sreću sada već bivšim suradnicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
TKO JE MISTERIOZNI TRENER KOJI ĆE NASLIJEDITI BIŠĆANA? /

Vrlo je mlad i ima zanimljiv stil igre, ali postoji mali problem

Image
TKO JE MISTERIOZNI TRENER KOJI ĆE NASLIJEDITI BIŠĆANA? /

Vrlo je mlad i ima zanimljiv stil igre, ali postoji mali problem

"Hvala svima koji su vjerovali u nas. Hvala predsjedniku Damiru Miškoviću na povjerenju. Hvala suradnicima i igračima, želim klubu svu sreću i da dovedu nekog kome je stalo do kluba koliko je i meni bilo stalo", poručio je Bišćan na oproštaju koji nije dopustio pitanja novinarima.

Bišćanovu su ostavku komentirali i mnogi navijači, a zanimljivo je kako su reakcije pretežno negativne, odnosno, kako većina navijača žali za njegovim odlaskom. Kažemo da je zanimljivo jer je Bišćan od samog početka svog mandata u Rijeci bio u sukobu s Armadom jer su mu ovi zamjerali ružnu gestikulaciju prema njima još iz igračkih dana dok je nastupao za Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliki je broj navijača izrazio razočaranje zbog Bišćanova odlaska uz naglasak kako je Rijeka izgubila jednog od najboljih mladih trenera u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bravo Armada!!! Uspjeli ste otjerati pravog čovjeka... Igor je bio i ostao gospodin, a vi...", "Barabe su te otjerale, koje ne žele dobro Rijeci i pametna ti je odluka da se makneš iz takvih pritisaka ulice", "Igore, pokazao si karakter... Hvala ti na kupu i zadnjoj presici. Sve si rekao", "Sramota za sve u klubu da se ovo dogodilo", "Jadno i žalosno", "Ništa čudno, svaka čast što je sve to toliko trpio", "Zbogom pameti kad ti ulica bira trenera", "Nadam se samo da neće doći "gospodin" nogometa Neno Gračan", samo su neki od komentara na Facebooku-kanalu Rijeke.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo